Kuukausi: toukokuu 2019

Pesisgissojen kausi avattu!

31.5.2019

Valon Gissojen maakuntasarja 2019 starttasi sateisessa Varkaudessa PK-P:tä vastaan lauantaina 25.5. Ennen pelin alkua havaittavissa oli pientä jännitystä. Kyseessä oli monelle ensimmäinen peli eri mittaisten taukojen jälkeen ja joillekin ensimmäinen virallinen peli koskaan. Gissojen aloituskokoonpano näytti tältä Elli Pulkkinen 1 v Sini Siekkinen 3K Noora Ruuskanen 2P Petra Pelto-Arvo L Laura Pöllänen 3P Vilma Liikala

Lue lisää

Naisten harrastepesis pyörähti käyntiin

24.5.2019

Naisten harrastepesis käynnistyi torstaina 16.5. Yrttisuolla, jolloin osallistujia oli peräti 54. Ohjaajat olivat jälleen aivan silmät pyöreinä ja iloisina, että tästä se taas lähtee! Valo järjestää harrastepesistä nyt toista kesää putkeen ja vaikuttaisi kovasti siltä, että tällaiselle toiminnalle on ollut Jyväskylässä kysyntää! Kolmen reenin jälkeen osallistujamäärien keskiarvo on peräti 48 eli neljän normaalin kokoonpanon verran!

Lue lisää

Puijo kunnareiden mitalla voittoon Gissoista

13.5.2019

Valon Gissojen toinen harjoituspeli ennen kauden alkua pelattiin sarjassakin vastaan tulevaa Puijon Pesistä vastaan. Jalkeille saatiin kaikkiaan 17 pelaajaa, joten pelinjohtaja Laura Nuutisella oli tehtävänsä, jotta kaikille saatiin tasaisesti peliaikaa. Hutunkeiton voittanut Puijo aloitti ottelun sisävuorolla. Ensimmäisen jakson alussa ilmassa oli jännityksen tuntua. Heitot hakivat suuntaansa jakson aikana muutamaan otteeseen, kunnes pelaamisen rytmi alkoi löytyä.

Lue lisää

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo