Historia

Valon kasvatit

Ekiä ei tarvitse esitellä, hänet tuntevat niin juniorit, seniorit ja kaikki siltä väliltä. Ulla tuli Petanki kentälle kameransa kanssa 26.5.2016 ja napsautti kuvan seuran kasvateista.

Valon kasvatit

Minulle Jyväskylän Valo ent. Tikan Valo oli itsestään selvä asia, olinhan Tikkalainen ja kiinnostunut urheilusta lapsesta asti. Tikan koulun kenttä tuli jo tutuksi kouluajoista ja sinne se veri veti vapaa-ajallakin. Aloitin miesten pesäpallopelien kirjuroinnin jo 12 – 13-vuotiaana. Se oli tosi mielenkiintoista hommaa. 13-vuotiaana aloitin naisten kanssa lentopallon harrastuksen ja suomisarjaan asti pääsin, kun lopetin jo 20-vuotiaana. Voi niitä aikoja….. Jatkoin lentopallon saralla kirjurina ja rajatuomarina vuosia. Sihteerinä toimin 80-luvun lopulla.

Sitten seurasi muutaman vuosikymmenen tauko – kunnes minut saatiin houkuteltua petangin pariin. Ja niinhän siinä kävi, että kenttä kutsuu kolmesti viikossa Yrttisuolle kuulien kimppuun. Laji on miesvaltainen, mutta alkukankeuden jälkeen minut on otettu vastaan ”melkein tasavertaisena” porukkaan. Naisia kaivattaisiin kentälle!

Olen myös muuttanut helmikuussa Kuokkalan Puukuokkaan, joten rinki taitaa olla sulkeutumassa!

Hyvää ja innokasta kesää urheilun parissa kaikille Valolaisille 😉 Terveisin Riitta Jämsä (os.Kakkonen)

 

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo