Laskutustiedot

Olemme ottaneet käyttöön Procountor-ohjelmiston, ja meillä on nyt mahdollisuus vastaan-ottaa verkkolaskuja.

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

OperaattoriVerkkolaskuosoiteOVT-tunnus
Apix Messaging Oy (003723327487)003701747106003701747106

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskunlähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tuleeteidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite:003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun. Sähköpostiskannauksen osoite: 003701747106@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona ja yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

Paperilaskujen skannauksen osoite:

Voimistelu- ja Urheiluseura Jyväskylän Valo r.y. (Apix Skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS
Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Epassi

Seuran kausimaksuihin (ei jäsenmaksuihin) voi käyttää Epassi -maksutapaa, kysythän lisätietoja lajivastaavalta.

Smartum

Seuran kausimaksuihin (ei jäsenmaksuihin) voi käyttää Smartum -maksutapaa, kysythän lisätietoja lajivastaavalta.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo