Pesisgissojen kausi avattu!

31.5.2019

Valon Gissojen maakuntasarja 2019 starttasi sateisessa Varkaudessa PK-P:tä vastaan lauantaina 25.5. Ennen pelin alkua havaittavissa oli pientä jännitystä. Kyseessä oli monelle ensimmäinen peli eri mittaisten taukojen jälkeen ja joillekin ensimmäinen virallinen peli koskaan.

Kuvaaja Juha Leskinen

Gissojen aloituskokoonpano näytti tältä

 1. Elli Pulkkinen 1 v
 2. Sini Siekkinen 3K
 3. Noora Ruuskanen 2P
 4. Petra Pelto-Arvo L
 5. Laura Pöllänen 3P
 6. Vilma Liikala 2V
 7. Viivi Piiponniemi 3V
 8. Anne Ala-Luoma 2K
 9. Henna Kokko S
 10. Elina Kari
 11. Mari Hirvelä
 12. Iida Kivilähde

Pelinjohtajana tuttuun tapaan Laura Nuutinen

Ensimmäinen jakso sujui gissoilta hienosti. Onnistumisia nähtiin niin sisällä kuin ulkonakin ja peli kulki sujuvasti. Valon kotiutukset toimivat hyvin ja ennen PK-P:n neljännen tasoittavaa tilanne oli Valolle 2-10. Vastustaja onnistui lyömään vielä tasoittavalla vuorollaan neljä juoksua hyvillä lyönneillä. Toinen jaksoi päättyi kuitenkin Valolle 6-10 ja ensimmäinen piste tienattu!

Kuvaaja Juha Leskinen

Toiselle jaksolle jokerit vaihdettiin yhdeksikköön, jotta jokainen sai vastuuta myös ulkopelissä. Peli ei tauon jälkeen lähtenyt kulkemaan aivan samalla tavoin kuin ensimmäisellä jaksolla. Toiseen jaksoon sattui pari kovin lyhyttä sisävuoroa ja juoksujen aikaansaaminen oli vaikeampaa. PK-P puolestaan sai kotiutuksensa onnistumaan hyvin ja vei toisen jakson lukemin 6-1.

Jaksojen ollessa 1-1 siirryttiin supervuoroon. Valo aloitti supervuoron sisältä, mutta juoksuja ei syntynyt. PKP ratkaisi pelin tasoittavallaan hienolla lyönnillä aivan takarajan tuntumaan. Ottelu päättyi siis 2-1 PK-P:n voittoon.

Valolta palkittiin Petra Pelto-Arvo, joka suoriutui hyvin niin lukkarin tontilla kuin sisäpelissäkin.

Häviöstä huolimatta peli sujui muutamaa lyhyttä sisävuoroa huolimatta hyvin. Onnistumisia tuli kaikille ja fiilis pysyi läpi pelin iloisena. Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin!

Seuraava ottelu pelataan 5.6 kotikentällä Puijon Pesistä vastaan kello 18.00, tervetuloa kannustamaan!

Kuvaaja Juha Leskinen
Copyright © 2016 Jyväskylän Valo