Naisten harrastepesis pyörähti käyntiin

24.5.2019

Naisten harrastepesis käynnistyi torstaina 16.5. Yrttisuolla, jolloin osallistujia oli peräti 54. Ohjaajat olivat jälleen aivan silmät pyöreinä ja iloisina, että tästä se taas lähtee! Valo järjestää harrastepesistä nyt toista kesää putkeen ja vaikuttaisi kovasti siltä, että tällaiselle toiminnalle on ollut Jyväskylässä kysyntää! Kolmen reenin jälkeen osallistujamäärien keskiarvo on peräti 48 eli neljän normaalin kokoonpanon verran! Aivan huikeeta naiset!

Kuvaajana @elliemiila

Tulevia reenivuoroja:
Sunnuntaina 26.5. klo 17.00 – 18.00
Tiistaina 28.5. klo 19.30 – 20.45
Sunnuntaina 2.6. klo 17.00 – 18.00
Reenit järjestetään tuttuun tapaan Yrttisuolla (Kekkolantie 18).

Voit huoletta tulla reeneihin kokeilemaan, olisiko tässä uusi harrastus! Kolme maksutonta kokeilukertaa, jonka jälkeen katsotaan maksuasiat kuntoon.

Harrastepesiksen hinta on 50 e/kesä/osallistuja. Lisäksi jokaisen osallistujan tulee maksaa seuran jäsenmaksu, joka on aikuisilta 20 euroa ja alle 15-vuotiailta 10 euroa.

Voit tulla suoraan paikan päälle tai voit myös ilmoittautua linkistä https://forms.gle/ByQvBk7tmPWcnL9z6

Valo on saanut matalan kynnyksen toiminnan järjestämiseksi KKI-hanketukea, jolla mahdollistetaan aloittelijoille sopivaa liikuntaa ja kannustetaan ihmisiä säännöllisen liikunnan pariin.

Valo suosittelee Pesäpalloliiton Harrastepassin hankintaa (10 e), johon on mahdollista liittää myös OP:n Sporttiturva-vakuutus (29 e). Lisätietoja harrastepassista ja siihen liitettävästä vakutuuksesta löydät täältä: https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/

Huom! Jos tulet autolla, parkkeerathan vain pysäköintipaikoille ja huomioithan mahdollisen pysäköintikiekko tarpeen! Karttaan on merkitty sinisellä sallitut paikat:

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo