Toiminta

Jyväskylän Valo Ry on jo vuodesta 1948 toiminut seurana, joka on tarjonnut erilaisia liikuntamuotoja Jyväskylän ja Kuokkalan kaupunginosassa asuville ja on kuulunut kaupunkimme urheiluseurakarttaan pysyvänä ilmiönä.

Kaupungin osamme asukasmäärä on kasvanut jo yli 17000:n ja kasvaa koko ajan. Seuramme pyrkimyksenä on järjestää mahdollisuus liikkumiseen niin ettei ihmisten taloudellinen tilanne on esteenä liikkumiselle, erityisesti lapsille ja nuorille. Seurassamme pelataan pesäpalloa Yrttisuolla. Talvella pelaamme myös salibandyä.

Tarjolla on myös iäkkäimmille tarkoitettuja liikuntamuotoja kuten lentopallo. Kesäisin pelaamme Yrttisuolla petankkia, jossa kilpailemme myös eri sarjatasoilla. Toivomme jäseniemme saavan toiminnasta liikunnan iloa, virkistystä ja toiminta toimii samalla terveyden lähteenä ja liikkumisesta on tullut elämäntapa. Tule mukaan liikkumaan kanssamme puulaakitasosta kilpaurheiluun.

Jyväskylän Valo ry täyttää ensi vuonna 70-vuotta. Tästä syystä laitamme seuran historiaa kansien väliin perustamiskokouksesta tähän päivään saakka. Kirjaan on tarkoitus tulla ajankuvaa, tositarinoita urheilun saralta kuin myös hauskoja sattumuksia ja tapahtumia. Jos sinulla on muistoja, tarinoita tai kuvia seuran tapahtumista, joita voisi laittaa kirjaan, niin otathan yhteyttä seuran kotisivujen Palaute-sivun kautta tai puhelimitse p. 044 340 4688.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo