Naiset harrastepesis

Kesä 2021

Valo järjestää tulevanakin kesänä naisten harrastepesistä kahdessa eri tasoryhmässä koronarajoitukset huomioiden. Starttipesiksessä käydään läpi pesäpallon alkeita, kun taas Kovat luulot -ryhmässä syvennytään jo pelitilanteisiin ja pelinomaisiin harjoituksiin.

Starttipesis

Starttipesis ryhmän ideana on tutustua pesäpalloon matalalla kynnyksellä ja käymme läpi pesäpallon alkeet.
Ideaa lyhyesti:
– Aloittajille, lähdetään pesiksen alkeista
– Reeneissä käytetään tenavapalloa
– Reenit 1-2 krt viikkoon

Hinta:

  • Kausimaksu 50 € sis. lainavälineet, kenttävuokrat, ohjaajat yms.
  • Jäsenmaksu 20 € / kalenterivuosi
  • Lisäksi Valo suosittelee harrastepassin hankintaa, jonka kautta voit ostaa myös edullisen vakuutuksen! Lisätietoja löydät täältä https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/

Voit tulla tutustumaan kaksi kertaa maksutta ja testaamaan, miltä toiminta vaikuttaa.

Ilmoittautumisaika päättyi keskiviikkona 23.6.2021. Kiitoksia mielenkiinnosta Valon harrastepesistä kohtaan!

Suosittelemme koronan vuoksi omia varusteita, mutta seuralta löytyy lainaan välineitä tarvittaessa. Tällöin suosittelemme, että pidät kyseisen varusteen koko reenin ajan ja reenin jälkeen desinfioit sen huolellisesti ennen varastoon vientiä.

Kovat luulot

Kovat luulot ryhmän tarkoituksena on tutustua pesäpallon saloihin jo hieman syvemmin. Tässä ryhmässä pesiksen alkeet ovat jo takana päin ja enemmän tutustutaan pelitilanteisiin ja pelipaikkoihin.

Ideaa lyhyesti:
– Ei käydä pesiksen alkeita läpi
– Enemmän peliä, pelitilanteita ja pelipaikkoja
– Harjoitukset ja pelit pelataan naisten pallolla
– Reenit keskimäärin kaksi kertaa viikossa

Hinta:

  • Kausimaksu 60 € sis. lainavälineet, kenttävuokrat, ohjaajat yms.
  • Jäsenmaksu 20 € / kalenterivuosi
  • Lisäksi Valo suosittelee harrastepassin hankintaa, jonka kautta voit ostaa myös edullisen vakuutuksen! Lisätietoja löydät täältä https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/

Voit tulla tutustumaan kaksi kertaa maksutta ja testaamaan, olisiko tämä ryhmä sinun tasollesi sopiva. Vaikka kyseessä onkin kovat luulot -niminen ryhmä, voit silti tulla mukaan matalalla kynnyksellä kokeilemaan!

Ilmoittautumisaika päättyi keskiviikkona 23.6.2021. Kiitoksia mielenkiinnosta Valon harrastepesistä kohtaan!

Suosittelemme koronan vuoksi omia varusteita, mutta seuralta löytyy lainaan välineitä tarvittaessa. Tällöin suosittelemme, että pidät kyseisen varusteen koko reenin ajan ja reenin jälkeen desinfioit sen huolellisesti ennen varastoon vientiä.

HUOM!
Muistathan, että jokainen liikkuu vuoroilla omalla vastuulla, joten tarkistathan vakuutuksesi kuntoon!
Valo suhtautuu koronaan ja sen tuomiin rajoituksiin vakavasti, joten muutokset suunnitelmiin ovat mahdollisia! Lisäksi Valo lisää varusteiden käyttöön myös huolellisen desinfioinnin ennen ja jälkeen reenien. Ryhmiin ilmoittautumisten sekä reenien osallistujamäärien rajoittaminen on mahdollista – pyrimme rajoituksilla varmistamaan turvallisen reeniympäristön.

VALO PIDÄTTÄÄ OIKEUDET MUUTOKSIIN!

Valon harrastepesisturnaus 2021

Harrastepesisturnaus järjestetään 28.-29.8.2021 Yrttisuolla. Lauantaina järjestetään sekajoukkueiden turnaus ja sunnuntaina naisten turnaus. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Kesä 2020

Osallistujien toiveesta järjestimme kesällä 2021 kaksi eri tasoista ryhmää koronarajoitukset huomioiden.

Kovat luulot -ryhmä

Ryhmän tarkoituksena oli tutustua pesäpallon saloihin jo hieman syvemmin. Tässä ryhmässä pesiksen alkeet olivat jo takana päin ja enemmän tutustuttiin pelitilanteisiin ja pelipaikkoihin. Vuorot järjestettiin keskimäärin kaksi kertaa viikossa kesäkuusta elokuuhun. Osallistujamäärää jouduttiin rajoittamaan koronasta johtuen ja maksimi ilmoittautuneiden määrä tavoitettiinkin ennen vuorojen alkua..

Starttipesis -ryhmä

Ryhmän tarkoituksena oli tutustua pesäpalloon matalalla kynnyksellä ja kävimme vuoroilla läpi pesäpallon alkeet. Starttipesis -ryhmä harjoitukset pyörivät keskimäärin kerran viikossa heinäkuusta elokuuhun.

Pysäköinti Yrttisuolla

Huom! Jos tulet autolla, parkkeerathan vain pysäköintipaikoille ja huomioithan mahdollisen pysäköintikiekko tarpeen! Karttaan on merkitty sinisellä sallitut paikat

Valon harrastepesisturnaus

Harrastepesisturnaus järjestetään 29.-30.8.2020 Yrttisuolla. Lisätietoa tulee nettisivuille myöhemmin.

Kesä 2019

Valo järjesti kesällä 2019 toista vuotta putkeen naisten harrastepesistoimintaa. Ensimmäinen vuoro järjestettiin torstaina 16.5.2019. Tunnelmia pääset lukemaan täältä.

Harjoitukset järjestettiin pääsääntöisesti Yrttisuolla 2-3 kertaa viikossa. Kesän aikana harjoituksissa kävi yli 80 naista ja jokaisessa harjoituksessa oli osallistujia 20-30 välimaastossa.

Harrastepesiskesä huipentui Valon järjestämään harrastepesisturnaukseen, joka järjestettiin 31.8.-1.9.2019. Harrasteturnauksesta voit lukea lisää täältä.

Valo kiittää kaikkia harrastepesiksessä mukana olleita! Ensi kesänä jatketaan!

Valo kävi kertomassa Olympiakomitean Likkujan polku -verkostossa harrastepesiksestä 1.10.2019. Täältä löydät Valon ja Pesäpalloliiton mietteitä harrastepesiksestä. Juttua itse tilaisuudesta pääset lukemaan tätä kautta ”Kunnat ja seurat yhdessä liikkeen lisääjinä”.

Kesä 2018

Naisten harrastepesis käynnistyi pitkän tauon jälkeen Jyväskylässä kesällä 2018. Ensimmäiset harjoitukset pidettiin maanantaina 21.5.2018 klo 20.30-21.30 ja osallistujia oli peräti 56!

Harjoituksia pidettiin pääsääntöisesti kolme kertaa viikossa Yrttisuon kentällä ja meininki oli huikea läpi kesän. Reeneissä reenaajia oli keskimäärin kolmisenkymmentä ja koko kesän aikana uusia harrastajia saatiin lajin pariin jopa yli 80! Kesä onnistui yli odotusten ja tästä on hyvä jatkaa kohti ensi kesää!

Käy lukemassa Pesäpalloliiton Keskimaan alueen sivuilta juttu harrastepesiksestä:
http://pesisalueet.fi/keskimaa/index.php/2018/05/03/harrastepesis-palaa-jyvaskylaan/

Täältä voit käydä lukemassa ensimmäisten viikkojen jälkeiset kommentit:
Harrastepesis lähtenyt vauhdilla käyntiin

Ensi kesänä jatketaan!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo