Naisten harrastepesis lähtenyt vauhdilla käyntiin!

4.6.2018

Valon harrastepesisreenit pyörähtivät käyntiin maanantaina 21.5 klo 20.30 Yrttisuolla ja osallistujia ensimmäisellä kerralla oli peräti 56! Aluksi ajatuksena oli reenata kaksi kertaa viikossa, mutta innokkaita pelureita ilmaantui koko ajan lisää, joten jo toisella viikolla oli otettava kolmas vuoro käyttöön!

Kuvan alla kommentteja pesikseen ensi kertaa tutustuneelta Sanna-Kaisalta ja ohjaajaltamme Annelta, sekä ilmoittautumisohjeet mikäli kiinnostuit osallistumisesta.

Sanna-Kaisa, pesiksen ensikertalainen:
Harrastepesis on kivaa matalan kynnyksen toimintaa jossa pääsee reenailemaan taitoja hyvässä porukassa! Hauskaa ennen kaikkea eikä mitään tiukkapipohommaa! Ja parasta se, että kenenkään ei tarvi miettiä onko tarpeeksi hyvä

Anne, ohjaaja:
Tekemisen meininki on todella upeaa seurattavaa. Jokaisella on se pilke silmässä siinä toiminnassa. Innostutaan tekemään ja ollaan rohkeasti kokeilemassa, mutta samalla kyseenalaistetaan ja halutaan tietää miksi. Hienoa on ollut huomata, kuinka jokainen haluaa oppia lisää ja keskittyy siihen omaan kehittymiseen. Samalla avoimella mielellä tutustutaan uusiin ihmisiin ja opitaan yhdessä. Hämmästynyt siitä kuinka pesäpallo on meillä noin merkityksellinen laji sillä kaikilla löytyy muistoja ja niitä halutaan uudestaan fiilistellä : ) Reilun pelin asenne kaikkea uutta oppien ja yhdessä nauraen : ) Ohjaajana ei voi kuin ihailla jokaista rohkeaa naista, joka on tullut mukaan siis todella isolla sydämellä

Kaikki pesiksestä kiinnostuneet mahtuvat edelleen hyvin mukaan! Iästä ja lajitaustasta riippumaton, naisille avoin harrastepesis pyörii Yrttisuolla (Kekkolantie 18) maanantaisin, keskiviikkoisin sekä torstaisin klo 20.30 – 21.30. Ohjauksesta vastaavat mm. Anu Kukonlehto sekä Valon naisten maakuntasarjan joukkueesta Anne Ala-Luoma, Emmi Ahola, Heidi Lindberg ja Sini Siekkinen.

Ilmoittautumiset sähköpostitse tai puhelimitse Anne Alaluomalle (anne.alaluoma@gmail.com), puh. 045-2096185 tai Anu Kukonlehdolle puh. 044 0401487.

Ladypesiksen hinta on 40,50 e/pelaaja. Hintaan sisältyy mm. ohjatut reenit, harrastepassi sekä puulaakiturnaukseen osallistuminen. Tule mukaan liikkumaan!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo