Revanssista jälleen maukas tulos!

7.8.2022

Avauskokoonpano:

  1. Saara Koivulahti 1V
  2. Sini Siekkinen 3K
  3. Tarja Koskela L
  4. Saija Koski 2P
  5. Moona Kurttila 3P
  6. Iida Miettinen 2V
  7. Heidi Koski 3V
  8. Viivi Nykänen 2K
  9. Iiris Keränen S

Pelinjohto: Laura Nuutinen

Edellinen peli SiiPe:ä vastaan päättyi SiiPe:n selvään voittoon, mutta pelin jälkeen todettiin, että sekin on aivan voitettavissa oleva joukkue. Vastustajan taktiikka oli ylhäällä ja reeneissä hiottiin heinäkuun aikana ohitusnäppejä useampaan kertaan juuri tätä peliä silmällä pitäen. Korona ja kesälomat olivat jälleen ottaneet molemmista joukkueista omansa, ja peliin lähdettiin tasaisissa 9 vs. 9 -tunnelmissa eli hymy huulilla juoksujalat vipattaen.

Ensimmäisellä jaksolla Gissojen ulkopeli osoittikin pitävyytensä, kun SiiPe ei pystynyt lyömällä tekemään yhtään juoksua. Toisessa vuoroparissa vieraat ottivat ulkokentän avustuksella kuitenkin 0-3 -johtoaseman, jota Gissat kuitenkin heti tasoittavallaan lähtivät tasoittamaan. Moonan takakentälle suuntautunut lyönti pomppasikin onnekkaasti vastustajan räpylän ohi, ja kunnarin myötä Saaran ja Sinin kirmatessa kotiin peli tasoittui lukemiin 3-3. Kolmannessa vuorossa sama kolmikko teki jälleen tuhojaan ja tiukkana pysynyt ulkopeli päätti jakson Gissojen hyväksi lukemiin 5-3.

Toisella jaksolla jatkettiin siitä, mihin ensimmäisellä jäätiin ja ensimmäisen vuoroparin jälkeen lukemat olivat Gissojen hyväksi 3-0. Näistä juoksuista viimeisen löi ensimmäisen lyötynsä tilastoihin koskaan kirjauttanut Iiris! Gissojen hyvä meno jatkui kolmanteen vuoropariin asti, ja aloittavan jälkeen lukemat olivat jo 7-1, mutta tasoittavalla koettiin hieman tummempi ulkovuoro, jonka aikana SiiPe hiipi lyönti kerrallaan tasoihin. Gissat eivät kuitenkaan tätä säihkähtäneet, ja 4. aloittavalla kärki toimi hyvin ja ihan hyvässä lyönnissä päivän ajan ollut Moona kotiutti Saaran ja harhaheiton turvin repi eroa vielä 9-7. SiiPe tuli tasoittavalle vuorolleen asiaankuuluvalla röyhkeydellä, mutta Gissojen joten kuten kahteen jaksoon riittävä kunto toi tämän röyhkeyden yli jyräävän tahtotilan: mitään superia ei kyllä enää ruveta pelaamaan! Yksi juoksu oli vara antaa, se annettiin, mutta tilanteessa 9-8 taululle kirjattiin kolmas palo ja näin Gissoille oikein maukas puhdas voitto revanssista loppulukemin 2-0 (5-3, 9-8).

Gissojen ykköspalkinnolla palkittiin taikurin itsensäkin yllättäneet tehot tahkonnut Molo ja kakkospalkinnolla jälleen vauhdikkaasti kentällä kulkenut, kesänsä tähän peliin Gissoissa päättänyt Saara.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo