Gissat kuivuivat Saharaan

7.8.2022

Aloituskokoonpano: 

  1. Iiris Keränen S
  2. Saara Koivulahti 2P
  3. Sini Siekkinen 3K
  4. Tarja Koskela 2V 
  5. Moona Kurttila L 
  6. Hanna Piiroinen 3V 
  7. Tytti Alastalo 1V
  8. Iida Miettinen 3P
  9. Viivi Nykänen 2K

Pelinjohto: Laura Nuutinen

Kesän (tähän asti) säätilaltaan kuumin ottelu pelattiin jälleen Siilinjärveä vastaan nimensä veroisella Saharan kentällä. Säätilan lisäksi pelin rankuutta lisäsi entisestään vain yhdeksään pelaajaan rajoittunut kokoonpano. Parhaamme lähdimme kuitenkin tapojemme mukaisesti tekemään.

Ensimmäisellä jaksolla peli eteni tasaisen rauhallisesti. Kaveri napsutteli pari juoksua vuoroon, mutta Gissoilla sen sijaan sisäpeli sakkasi pahemman kerran. Kavennusjuoksu nähtiin vasta viimeisen vuoroparin tasoittavalla, mutta tilanteessa 7-1 se ei paljoa lohduttanut ja tauolle siirryttiin, kun lukemat eivät tuosta enää kohentuneet. Pelaaminen ei kuitenkaan ollut erityisen huonoa, vaikka lukemat olivatkin tylyhköt, joten hyviä ulkopelisuorituksia lähdettiin jatkamaan toiselle jaksolle ja sisäpeliä kohentamaan. Toisen jakson aloittavalla sisävuorolla tulosta syntyikin yhden juoksun arvoisesti. Tasoittavallaan SiiPe tuli kuitenkin rinnalle ja ohi asemiin 2-1. Gissat eivät kuitenkaan tästä hätkähtäneet, vaan jatkoivat parantuneita otteitaan ja ottivat jälleen johtoaseman lukemin 2-4, mikä kestikin aina kolmanteen vuoroon asti. Silloin SiiPe sai pelinsä pyörimään ja kirjasi taululle jakson voittolukemiksi jääneet 7-4, mihin ei kuumuuden uuvuttavilla Gissoilla ollut enää sanottavaa. Läheisessä järvessäkin oli sinilevää, eikä edes uimaan päästy. Pelistä jäi kuitenkin paljon hyviä suorituksia sydämeen kätkettäväksi ja ennen kaikkea olo, että kyllä Gissoilla riittää taito ja tahto SiiPe:kin kaatamiseen, johon mahdollisuus onkin jo aivan pian. Ja jälleen Gissojen peli-ilme, -ilo ja -huumori saivat kehuja kirjuriosastolta – tätä hauskanpitoa kannattaa tulla seuraamaan kauempaakin!

Valon parhaana palkittiin Gissojen tilastoja ja polttolinjaa hallinnut Saara ja kakkospalkinnolla ansiokkaasti kolmosvahdin tonttia hoitanut Hanna.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo