Taistelutahtoa ei Gisuilta puutu

16.6.2022

Lauantai 11.6.2022 Valo – IlU

Kokoonpano:

 1. Jutta Metsola 3K
 2. Saara Koivulahti 1V
 3. Jonna Jormalainen 2K
 4. Tarja Koskela L
 5. Saija Koski 2P
 6. Iida Miettinen 3V
 7. Tytti Alastalo S
 8. Laura Pöllänen 3P
 9. Heidi Koski 2V
 10. Hanna Piiroinen
 11. Iiris Keränen

Pelijohto: Laura Nuutinen

Aurinkoinen Yrttisuo tarjoili lauantaina parastaan, kun kohtasimme päivän ottelussa Ilomantsin urheilijat. Ennen peliä yritettiin tavalla ja toisella ennakoida tulevan ottelun lopputulosta, niin kanan, kissan kuin koirankin avulla. Nyt viimeistään kannattaa siis ottaa Valon sosiaalinen media seurantaan, jottet missaa huumorilla höystettyjä päivityksiä (Instagram: @valongissat). 

Aloitimme pelin ulkovuorosta kapteenimme Tarjan Koskelan voitettua hutunkeiton. Räpylöissä oli havaittavissa jännitystä, ja Ilomantsi sai aikaiseksi monta tilannetta, joista kertyi yhteensä neljä juoksua. Neljän juoksun takaa-ajoasemasta sisävuoroon mentäessä totesimme, että jännitykset on nyt jännitetty ja on aika ruveta pelaamaan omaa hyvää peliä – osaamme kyllä. Saimmekin oman pelin kasaan ja vuoropari kerrallaan aina muutaman tarvittavan juoksun tehtyä. Helpolla Ilomantsi ei meitä kuitenkaan päästänyt, ja molemmilta joukkueilta nähtiin hienoja suorituksia. 

Ensimmäisen jakson lopussa saimme myös ulkopelimme kuntoon, ja mahtavia tehoja peleissä takonut pelaajamme Saija Koski löi jo kauden toisen kunnarinsa kolmannen lopettavalla. Ensimmäinen jakso päättyi 8–6 meidän eduksemme eikä neljännen lopettavaa enää tarvittu vaan siirryttiin tauon kautta toiseen jaksoon. 

Lauantaina jaksojen alut olivat meille haastavia, sillä toinen jakso toisti uhkaavasti samaa kaavaa kuin ensimmäinen. Emme onnistuneet tekemään yhtään juoksua ensimmäisessä vuoroparissa, kun taas Ilomantsi sai kolme juoksua aikaiseksi. Tästä alkoi meidän tiukka taistomme, joka ei tällä kertaa riittänyt jaksolla kuin yhteen juoksuun. Toinen jakso päättyi siis Ilomantsin eduksi 3–1 ja pelin voittoa siirryttiin ratkaisemaan supervuoropariin. 

Supervuoropariin lähdimme taisteluasenteella. Peli ei ollut meille helppo, Gisuja koeteltiin, mutta Gisut näyttivät kyntensä ja taistelivat loppuun asti. Aloitimme supervuoroparin ulkoa, jossa Ilomantsi ei saanut yhtään tilannetta aikaiseksi ja Gisuilta nähtiin upeita ulkopelisuorituksia. Pelin ratkaisi Saija Kosken hieno läpilyönti takakentältä, jonka seurauksena kunnari ja kolme juoksua Valolle. Voitto maistui todella hyvältä kaiken taistelun jälkeen. 

Olipahan jälleen upea peli Gissoilta ja ennen kaikkea meillä oli todella hauskaa tämän lajin parissa. Kakkospalkinto jaettiin hienoja ulkopelisuorituksia tehneelle ja neljä juoksua tuoneelle Saara Koivulahdelle ja ykköspalkinto meni lukkarin paikkaa hienosti hoitaneelle ja kahden juoksun lyöneelle Tarja Koskelalle. Seuraavana on vuorossa vieraspeli Varkaudessa, kun Valo kohtaa PK-P:n sunnuntaina 19.6. Pysy kuulolla! 

Kuva, joka sisältää kohteen puu, maa, ulko, urheilu

Kuvaus luotu automaattisesti
Copyright © 2016 Jyväskylän Valo