Eka piste plakkariin!

5.6.2022


Tiistaina 31.5.2022 Valo – PK-P, Yrttisuon pesäpallokenttä

Kokoonpano

 1. Saara Koivulahti 2P
 2. Sonja Lakaniemi 1V
 3. Tarja Koskela 3P
 4. Sini Siekkinen 3K
 5. Saija Koski 2K
 6. Moona Kurttila L
 7. Hanna Piiroinen 3V
 8. Heidi Koski 2V
 9. Iiris Keränen S
 10. Jutta Metsola
 11. Nea Virtanen
 12. Tytti Alastalo

Pelinjohto: Laura Nuutinen ja Kira Andersson

Tiistaina oli aika laittaa pesiskesä 2022 käyntiin myös kotikentän puolella Yrttisuolla, kun vastaan asettui PK-P:n naiset Varkaudesta. Ilma näytti aluksi uhkaavalta, mutta tilaamamme sateeton sää saapui kuin saapuikin Yrttisuolle. Pelaamaan lähdettiin jälleen kerran Gissoen perinteisellä hyvällä asenteella. Otteluun valmistautumisen täytyi olla onnistunut, sillä erityisesti pelin ensimmäisellä jaksolla nähtiin useita pilkahduksia röyhkeistä, huolellisista ja nauttivista Gissoista, jotka olikin saatesanamme peliin.

Kapteenimme Sini Siekkisen voitettua hutunkeitoin aloitimme pelin ulkokentältä. Upean ulkopelin seurauksena palot tehtiin heti sen ollessa mahdollista ja siirryttiin sisäpeliin, jossa saimme juoksutilin avattua Sonja Lakaniemen lyönnillä tuojana Jutta Metsola. Jakso sujui kokonaisuudessaan meidän eduksi lukemin 7-2. Jaksovoiton sinetöi Saija Kosken kunnari kolmannen vuoroparin lopettavalla.

Valo muutti jaksotauolla lyöntijärjestystä:
1 Jutta Metsola
2 Saara Koivulahti
3 Sonja Lakaniemi
4 Sini Siekkinen
5 Saija Koski
6 Moona Kurttila
7 Hanna Piiroinen
8 Tytti Alastalo
9 Nea Virtanen
J Tarja Koskela
J Iiris Keränen
J Heidi Koski

Ekan jakson hurmoksesta toiselle jaksolle taidettiin lähteä hieman liian rennoin räpylöin, sillä toisella jaksolla nähtiin enemmän huolimattomuutta. PK-P:n naiset saivat hyvillä välilyönneillä ja muutamalla ulkokentän virheillä tehtyä yhteensä neljä juoksua. Kovasta yrityksestä huolimatta emme saaneet peliä täysin kuntoon ja jakson saldoksemme jäi yksi juoksu, joten lopputulosta lähdettiin ratkomaan supervuoropariin.

PK-P onnistui tekemään yhden juoksun heti supervuoron alettua, jonka jälkeen löysimme sisäisen taistelijamme ja saimme tehtyä tarvittavat kolme paloa. “Röyhkee Gisu” huudon saattelemana lähdimme hakemaan kahta juoksua sisäpeliin. Taistelu ei kuitenkaan riittänyt kuin yhteen juoksuun, joten katsojille tarjottiin viihdykettä pitkän kaavan mukaan, kun edessä oli kotiutuslyöntikilpailu.

Tällä kertaa vastustaja onnistui kotiutuslyöntikilpailussa paremmin tekemällä 4 juoksua, kun taas Gissojen juoksujen määrä jäi yhteen. Näin ollen peli päättyi PK-P eduksi 1-2. Pelin jälkeen kävimme yhteisesti kuitenkin läpi, miten hienosti paransimme edellisestä pelistä. Jokainen Gissa oppi tästä pelistä varmasti jotain uutta ja olemme tyytyväisiä suorituksemme. Pistetili on nyt auki ja tästä on hyvä jatkaa seuraavia pelejä kohti. Pelissä palkittiin esimerkillisesti joukkueensa eteen taistelleet Moona Kurttila (kakkospalkinto) ja Hanna Piiroinen (ykköspalkinto).

Seuraava peli: ti 7.6 klo 18.30 Valo – PuPe2 Yrttisuon kenttä

Kujeileva pelinjohto oli pukeutunut tyylikkäästi mätsääviin sadetakkeihin sekä maailman hienoimpiin Valo-lippiksiin.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo