Peli sarjakärkeä vastaan Yrttisuon pesispyhätössä

9.8.2021

25.7.2021 Valo- JoMa 0-2 (2-9) (4-10) 

Aloituskokoonpano: 

 1. Laura Kirkkomäki 2k 
 2. Anni Karhu 1v 
 3. Jutta Lampimäki 3p 
 4. Sonja Lakaniemi S 
 5. Jenna Turunen 2v 
 6. Marja Kaistinen 3k 
 7. Tarja Koskela L 
 8. Hanna Piiroinen 3v 
 9. Laura Pöllänen 2p 
 10. Jenni Malviniemi 
 11. Suvi Hiekkanen 
 12. Viivi Nykänen 

Pelinjohto Laura Nuutinen & Eeva Kettunen 

Kahden viikon pelitauon jälkeen gissat kirmasivat takaisin pelikentille. Gissojen kokoonpano tunnetusti paras mikä on mahdollista saada, vaikka muutama runkopelaaja kokoonpanosta puuttuikin. Kauden ensimmäisestä pelistä pääsi kokoonpanossa nauttimaan Laura P. 

Gissat lähtivät puolustamaan ensin ulos ja JoMa löi tahdit pelille tekemällä alkajaisiksi neljä juoksua. JoMan ulkokenttä toimi hyvin ja tehottomuus vaivasi gissoja kahdessa ensimmäisessä sisävuorossa, joten juoksuja ei syntynyt. Kolmannessa vuoroparissa gissat heräsivät ja tekivät kaksi juoksua. Ensimmäisen löi Jutta ja toi pelikentille palannut Laura P. Toinen juoksu syntyi, kun Laura K. juoksi kotiin JoMalaisten harhaheitolla.  

Sisävuorossaan JoMalaiset jatkoivat omaa juoksutehtailuaan ja ensimmäinen jakso lopulta heille 2-9. 

Toisen jakson gissat aloittivat pirteästi tehden kolme juoksua. Sonja löi Jennin kotiin hienolla lyönnillä. Sen lisäksi Jenna löyti pallon mentävän reijän JoMalaisten ulkokentästä ja löi Jutan ja Sonjan kotiin! JoMalaiset sarjan kärkijoukkueena tuli kuitenkin kovaa myös toiselle jaksolle ja paukuttivat viisi juoksua gissojen kentästä.  

Toisessa vuoroparissa gissoille syntyi yksi juoksu harhaheiton turvin. JoMalaiset omassa sisävuorossa jatkoivat varmaa juoksutehtailua ja tekivät viisi juoksua. Näin ollen toinen jakso päättyi heille 4-10.  

Gissojen joukkueesta palkinnot pokkasivat Jutta ja Jenna, jotka vastasivat Valon naisten juoksujen tekemisestä.  

Ensi kerralla kentälle palataan triplapeliviikonlopun merkeissä Yrttisuolla, kun vastaan asettuu ensin lauantaina Puurtilan Kisa-Pojat Varkaudesta ja sunnuntaina Kiteen Pallo sekä Puijon Pesis! 

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo