Valon harrastepesisturnaus tulevana viikonloppuna 29.-30.8.2020

28.8.2020

Tulevana viikonloppuna järjestetään Valon harrastepesisturnaus Yrttisuolla.

Lauantaina pelataan naisten harrastepesisturnaus, jossa ilmoittautuneita joukkueita on neljä ja jokainen pelaa kerran kaikkia vastaan. Sarjataulukossa 1. ja 2. -sijoille yltäneet joukkueet pelaavat vastakkain finaalissa ja sijoilla 3. ja 4 olevat joukkueet pelaavat vastakkain pronssiottelussa.

Alta näet lauantain otteluohjelman:

Lauantaina pelataan samaan aikaan viereisellä hiekkakentällä myös petankin Savo Cup -kilpailut, joten tervetuloa seuraamaan niin pesäpalloa kuin petankkia!

Sunnuntaina pelataan sekajoukkueiden harrastepesisturnaus, johon ilmoittautunut ennätysmäärä joukkueita! Peräti kahdeksan joukkuetta on tulossa pelaamaan, joten ottelut pelataan kahdessa eri lohkossa. Lohkovoittajat pelaavat finaalissa ja muiden sijoitukset katsotaan sarjataulukon perusteella.

Lohko A
Vallila Originals
Pieksämäki
Team Toisenlaiset Ketut
Valo 1

Lohko B
PuMu
Kunto Ry
Valo 2

Kioski palvelee molempina päivinä ja sieltä löytyy sämpylöitä, erilaisia leivonnaisia, makkaraa, kahvia, proteiinijuomia yms. Suosittelemme maksamaan ostoksesi joko kortilla ja mobilepayllä, mutta käteinenkin käy tarvittaessa.

Alta näet maksupäätteemme kanssa yhteensopivat kortit:


Copyright © 2016 Jyväskylän Valo