Valon naisten harrastepesiksen Kovat luulot -ryhmä starttaa kesäkuussa!

11.5.2020

Valon naisten harrastepesis järjestetään tänä kesänä kahdessa osassa koronarajoitukset huomioiden. Ensimmäisenä käynnistyy Kovat luulot -ryhmä, jonne ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat tutustua pesikseen astetta syvemmin. Tässä ryhmässä pesiksen alkeet ovat jo takana päin ja enemmän tutustutaan pelitilanteisiin ja pelipaikkoihin. Kovat luulot -ryhmä starttaa tiistaina 2.6.2020 klo 19.00-20.15 Yrttisuon kentällä. 

Vaikka kyseessä onkin kovat luulot -niminen ryhmä, voit silti tulla mukaan matalalla kynnyksellä kokeilemaan!

Vuorot järjestetään pääsääntöisesti Yrttisuolla tiistaisin ja torstaisin klo 19.00-20.15 tai maanantaisin klo 20.15-21.30.

Harrastepesisvuorot pyörivät 2.6. – 27.8., pois lukien viikko 26 (22. – 28.6.), jolloin vuoroja ei ole lainkaan. Vuoroja järjestetään keskimäärin kaksi kertaa viikossa.

Osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan koronan vuoksi seuraavanlaisesti:

  • maksimi osallistujamäärä koko kesälle ~50 henkilöä
    • Ilmoitamme nettisivuilla, mikäli osallistujamäärä on täynnä
  • maksimi osallistujamäärä per harjoitukset 20 (pelivuorolle voi nousta 24 henkilöön)

Hinta 50€ + seuran jäsenmaksu 20€. Voit käydä tutustumassa kaksi kertaa maksutta ja testaamassa, onko tämä ryhmä juuri sinulle sopiva porukka. Lisäksi Valo suosittelee harrastepassin hankintaa, lisätietoja löydät täältä https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/ 

Muistathan, että jokainen liikkuu vuorolla omalla vastuulla, joten tarkistathan vakuutuksesi kuntoon!

Valo suhtautuu koronaan ja sen tuomiin rajoituksiin vakavasti, joten muutokset suunnitelmiin ovat mahdollisia! Lisäksi Valo lisää varusteiden käyttöön myös huolellisen desinfioinnin ennen ja jälkeen reenien.

Ilmoittautuminen Kovat luulot -ryhmään täältä https://forms.gle/sNgNk7gpN7LnW8Z66

Matalamman kynnyksen vuoro, jolla käydään pesiksen alkeita on tarkoitus alkaa heinäkuussa ja siitä tiedotamme vielä erikseen! 

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo