Valon Gissat kohtasivat Varkauden (Puurtilan Kisa-Pojat) kotikentällään Yrttisuolla tiistaina 6.8.

10.8.2019

Valon aloituskokoonpano:

 1. Elli Pulkkinen S
 2. Suvi Vänninen 1V
 3. Petra Pelto-Arvo L
 4. Sini Siekkinen 3K
 5. Vilma Liikala 2K
 6. Viivi Piiponniemi 3V
 7. Lotta Sarpola 2P
 8. Susanna Hietala 2V
 9. Iida Kivilähde 3P
 10. Elina Kari
 11. Marianna Kivinen
 12. Eeva Kettunen

Pelinjohto Laura Nuutinen ja Laura Pöllänen

Pelejä ei ole enää kovin paljoa jäljellä, joten peliin lähdettiin nauttimaan pesäpallosta.

Alku ei kuitenkaan sujunut ihan suunnitellusti ja PK-P onnistuikin lyömään heti ensimmäisellä sisävuorollaan viisi juoksua. Valo ei kuitenkaan tästä pelästynyt, vaan sai omalla lyöntivuorollaan kavennettua tilanteeksi hienosti 4-5. Toisessa vuoroparissa PK-P jäi ilman juoksuja, mutta Valonkin sisäpeli oli vähän hukassa ja lyöntivuoro jäi lyhyeksi. Kolmannen lopettavallaan Valo sai sisäpelin taas toimimaan ja löikin viisi juoksua. Tilanteesta 9-5 oli hyvä lähteä puolustamaan jakson voittoa PK-P:n mennessä viimeistä kertaa lyömään. Ulkovuoro ei sujunut kuitenkaan kovin hyvin, ja Varkaus onnistui kääntämään jakson voitokseen 9-10.

Toisella jaksolla Valo aloitti mallikkaasti lyöden heti alkuun kolme juoksua. Sisäpeli toimi hyvin toisen jakson alussa ja vuoroparin lopettava päättyi 7-3. Hyvä lyöntivire ei jatkunut loppuun asti ja PK-P lopulta onnistui kääntämään hyvillä lyönneillään myös toisen jakson voitokseen neljännen lopettavalla. Vaikka tiukka tappio harmittikin, peli sujui paikoitellen oikein hyvin ja saatiin hienoja onnistumisia puolin ja toisin.

Valolta Neste K-Savelan nälkäisimmän pelaajan palkinnon, Subwayn lahjakortin, sai Elli Pulkkinen ja Ruthin leipomon tuotepalkinnon Iida Kivilähde.

Sunnuntaina 11.8 Valo matkaa Siilinjärvelle kohtaamaan SiiPe:n. Tämän kauden viimeinen kotipeli pelataan Yrttisuolla 17.8 klo 14. Tervetuloa siis kannustamaan Gissoja viimeiseen kotiotteluun!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo