Valon naisten reissu Siilinjärvellä

15.7.2019

Siipe – Valo 2-0 (6-0, 10-3)

Valon naiset lähtivät Siilinjärvelle yllätyskortit mukanaan lauantaina 29.6. Pelin aloitusaikaa jouduttiin myöhäistämään, jotta saimme lisäpelurin mukaan, jonka johdosta pelinjohtamme ei ehtinyt enää matkaan. Pelinjohtajamme Luru pääsi näin ajoissa valmistautumaan lomaa varten, sillä tiedossa oli jälleen matka Norjaan. Näin ollen pelinjohtajaa etsittiin aina peliaamuun asti, jolloin saatiin houkuteltua matkaan mukaan Riikka ”Ellin äiti” Pulkkinen. Autossa käytiin merkkiä läpi ja teroitettiin jokaiselle pelaajalle, että nyt saa ja pitää miettiä valmiiksi omia ratkaisuja.

Jos pelinjohtaja oli uusi, niin myös kokoonpanossa oli jälleen uusi pelaaja, kun Lotta Sarpola päätti pelastaa gissat (pelaaja)pulasta!

Valon kokoonpano otteluun oli seuraavanlainen:

 1. Elli Pulkkinen 1v
 2. Noora Ruuskanen 2p
 3. Oona Pietinen 2k
 4. Sini Siekkinen 3k
 5. Eeva Kettunen L
 6. Lotta Sarpola 3p
 7. Iida Kivilähde 3v
 8. Susanna Hietala 2v/Petra Vuorinen 2v
 9. Henna Kokko S
 10. Petra Vuorinen/Susanna Hietalal
 11. Mari Hirvelä

Peliin lähdettiin samalla asenteella kuin aiemminkin, eli yritetään parhaamme ja tsempataan. Ja mikä tärkeintä, nautitaan pesiksestä! Pelissä nähtiikin paljon hienoja suorituksia! Uusin lisenssipelaajamme Lotta Sarpola pelasi aivan loistavaa peliä niin sisällä kuin ulkona! Ulkona Lotta oli aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja sisällä väläytteli mm. rajakovia! Lotan lisäksi Iida pysäytti Lotan kaverina kolmospuolella useammankin kovan lyönnin ja hoiti tonttinsa mallikkaasti!

Syöttölautasen ääressä Eeva Kettunen pelasi tuttuun tapaan hienoa peliä ja irroittelikin vastustajia taktisilla väärillä. Koppariparina pelasivat Oona ja Sini, joilla yhteispeli sujui, vaikka toisella saattoikin kerran jäädä yksi sydämenlyönti välistä. Mainittakoon vielä toiselle jaksolle 2-vahdiksi tullut Petra Vuorinen, joka ei palloa pelkää vaan pysäytti pallon vaikka sääriluulla.

Pelissä nähtiin kaikkea mahdollista, mutta onneksi hymy ei kuitenkaan pelaajilta hyytynyt. Peli päättyi SiiPen ansaittuun voittoon. Valosta palkinnot pokkasivat Eeva Kettunen ja Sini Siekkinen.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo