Gissojen ensimmäisestä kotipelistä täydet pisteet

11.6.2019

Jyväskylän Valo – Puijon Pesis 2-0 (7-3, 4-3)

Aloituskokoonpano

 1. Elli Pulkkinen S
 2. Suvi Vänninen 1V
 3. Petra Pelto-Arvo 3K
 4. Laura Pöllänen 2P
 5. Eeva Kettunen 2K
 6. Oona Pietinen 3V
 7. Eeva Auvinen 3P
 8. Pia Pekkala L
 9. Petra Vuorinen 2V
 10. Susanna Hietala
 11. Iida Kivilähde
 12. Marianna Kivinen

Pelinjohtaja Laura Nuutinen

Valon Gissojen tämän kesän ensimmäinen kotiottelu pelattiin keskiviikkona 5.6 Yrttisuolla Puijon Pesistä vastaan. Sää oli helteinen ja katsojiakin oli tullut kivasti paikalle.

Peli lähti hyvin käytiin hutunkeiton voitolla. Valo saikin heti ensimmäisellä sisävuorollaan aikaan kaksi juoksua. PuPe kuitenkin onnistui tasoittamaan pelin heti ensimmäisellä sisävuorollaan. Toisen vuoroparin jälkeen peli olikin 3-3 ja jakso jatkui tasaisena. Valon ulkopeli toimi hyvin ja vastustaja ei saanut enempää juoksuja. Valo sai vielä viimeisellä sisävuorollaan lyötyä kolme juoksua ja yhden harhaheitolla, joten ensimmäinen jakso päättyi hienosti Valon voittoon 7-3.

Toiselle jaksolle tehtiin vähän muutoksia ulkopeliin. Jokerit vaihdettiin yhdeksikköön ja pelipaikkoihin tuli muutenkin pieniä muutoksia. Voitetun ensimmäisen jakson jälkeen oli hyvä fiilis lähteä kohti toista jaksoa. Toinen jakso alkoi tasaisena ja vähäjuoksuisena. Tilanne oli Valon viimeisellä tasoittavalla siirryttäessä vielä 2-3 PuPe:lle. Valo onnistui kuitenkin hienosti lyömään tarvittavat kaksi juoksua ja toinen jakso loppuikin 4 – 3. Ensimmäinen kolmen pisteen voitto siis taskussa!

Peli sujui hyvin helteisestä säästä huolimatta. Fiilis pysyi iloisena läpi pelin ja kaikki saivat onnistumisia ja vastuuta. Valolta palkittiin Suvi Vänninen, joka ykkösvahtina poltti monta etenijää pesille ja onnistui hyvin myös sisäpelissä. Suvi sai mukaansa Ruthin leipomon tuotteita. Lisäksi Valon nälkäisin pelaaja – palkinnon sai myöskin hienon pelin pelannut Marianna Kivinen. Neste K Savela palkitsi ottelun nälkäisimmän pelaajan Subwayn lahjakortilla.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo