Sunnuntai oli vauhdikas päivä

14.4.2019

Ensin puolelta päivin naisten lacrossen maajoukkue pelasi harkkapelin Legendoja vastaan.

Maajoukkueessa vilisi peräti viisi Valon Queensin pelaajaa ja Legendoissa nähtiin mm. kaksi huikeaa naista, jotka olivat tutustuneet lacrosseen vasta tämän talven aikana. Tsemppiä maajoukkueelle Israelissa pelattaviin EM-kisoihin! Voit seurata maajoukkueen matkaa maajoukkueiden Facebook-sivuilta Finnish National Lacrosse Teams

Kuvassa mahtavat Heini ja Virpi ensimmäisessä lacrosse-pelissään!

Tämän jälkeen vuorossa olivat naisten maakuntasarjan pesisreenit, jotka pidettiin vielä viimeistä kertaa sisällä Kuokkalan Graniitissa. Mukana oli jälleen yksi uusi peluri, joten tervetuloa mukaan Iida!

Ja vielä ennen Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen ottelua säbägissat pelasivat yhdessä TiPalaisten kanssa tuttuun tapaan.

Olipahan huikea jännitysnäytelmä naisten MM-finaali ja mahtava taistelu Suomen naisilta! Onnea hopeasta!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo