Valon pesisgissojen uusi tulokas

9.4.2019

Valon pesisgissoihin on jälleen liittynyt useampi uusi pelaaja ja tutustutaan ensimmäisenä sähäkkään Jutta Metsolaan. Gissojen pelatessa ensimmäisen harkkapelinsä Hipposhallissa lauantaina 23.3., sai Jutta kunnian toimia kapteenina ollessaan joukkueen nuorin.

Jutta palkittiin myös harjoituspelin pelipupuna!

Mistä tuut? Mä oon kotoisin Pöytyältä, jos joku tietää missä se on ni tarjoon kokiksen!

Kasvattajaseura? Kasvattajaseura on Pöytyän Urheilijat, jossa tuli reilu kymmenen vuotta pelailtua.

Kauan olet pelannut pesistä? Edellisessä vastauksessa tulikin vastaus jo tähän. Eli oon omien laskujen mukaan oon pelannu reilu kymmenen vuotta.

Parasta pesiksessä? Pesiksessä ehdottomasti parasta on joukkuekaverit ja lajin monipuolisuus.

Pelipaikka sisällä/ulkona? Sisällä etenijä, ehkä joskus vaihtajakin ja ulkokentällä pyörin mieluiten kopparin tai polttajan tonteilla.

Lempinimi? Voi apua, mulle ei oo keksitty koskaa mitään osuvaa, kai Jutta on sit itessää jo nii lyhyt ja ytimekäs XD

Miten löysit Valon? Hassu tarina, mut ensimäisen kerran kuulin viime kesänä Valosta ku olin unohtanu mun kotiavaimet sisälle ja huoltomies sanoi tulleensa kesken valon pelin avaamaan mulle ovea. Oli siis ilmeisesti ollut katsomassa gissojen peliä. :DD Syksyllä sitten selailin netistä Jyväskylän pesisjoukkueita ja törmäsin Valoon. Sillon päätin et tää se vois olla ja otin yhteyttä Siniin.

Kesäkannu vai pyttipannu? Kyllä mä näistä vaihtoehdoista valitsen kesäkannun!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo