Naisten harrastepesis tulee taas!

8.4.2019

Viime kesänä suuren suosion saanut naisten harrastepesis tulee taas! Kaikille naisille avoin harrastepesis pyörähtää käyntiin torstaina 16.5.2019.

Naisten harrastepesiksessä ei ole tasovaatimuksia, vaan tarkoituksena on nauttia pesäpallosta matalalla kynnyksellä hyvässä seurassa. Valo on saanut matalan kynnyksen toiminnan järjestämiseksi KKI-hanketukea, jolla mahdollistetaan aloittelijoille sopivaa liikuntaa ja kannustetaan ihmisiä säännöllisen liikunnan pariin.

Harjoitukset järjestetään Yrttisuolla pääsääntöisesti tiistaisin klo 19.30 – 20.45 ja torstaisin klo 20.15 – 21.30. Harrastepesisvuorot pyörivät 16.5. – 1.9., pois lukien viikko 26 (24. – 30.6.), jolloin vuoroja ei ole lainkaan.

Harjoituksiin tarvitset ulkoliikuntavälineet ja mikäli sinulta löytyy pesisräpylä tai -kypärä, niin ota mukaan! Seuralta löytyy kuitenkin välineitä lainaan, joten kaikki pääsevät varmasti pesäpalloilun pariin!

Ikärajaa ei ole, mutta suosittelemme vähintään 15 vuoden ikää.
Ilmoittautumaan pääset täältä.

Harrastepesiksen hinta on 50 e/kesä/osallistuja ja jokaisen osallistujan tulee maksaa seuran jäsenmaksu, joka on aikuisilta 20 euroa ja alle 15-vuotiailta 10 euroa.

Voit huoletta tulla kolme kertaa kokeilemaan ilman sitoutumista ja vasta tutustumiskertojen jälkeen katsotaan sitten maksuasiat ajantasalle!

Harrastepesiksen hintaan kuuluu ohjatut harjoitukset vähintään kaksi kertaa viikossa sekä lainavälineet.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse osoitteesta jyvaskylanvalo@gmail.com.

HUOM! Jokainen osallistuja vastaa itse tarvitsemistaan vakuutuksista.

Valo suosittelee Pesäpalloliiton Harrastepassin hankintaa (10 e), johon on mahdollista liittää myös OP:n Sporttiturva-vakuutus (29 e). Lisätietoja harrastepassista ja siihen liitettävästä vakutuuksesta löydät täältä: https://www.pesis.fi/kilpailu/lisenssit/

Tule nauttimaan pesäpallosta hyvässä seurassa!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo