Säbägissojen kauden viimeiset runkosarjan pelit lauantaina 30.3

29.3.2019

Valon säbägissoilla on jännät paikat huomenna lauantaina 30.3, kun Killerin Buugilla pelataan viimeiset runkosarjan ottelut. Sarjataulukossa tilanne on erittäin mielenkiintoinen, sillä tilanne näyttää tällä hetkellä tältä:

Sarjataulukko löytyy Salibandyliiton sivuilta https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/-/3639

Sarjajärjestelmän mukaan sarjataulukon ykkönen nousee suoraan 3. divariin ja toiseksi sijoittunut joukkue pelaa karsintaturnauksessa seuraavana viikonloppuna. Karsinnat pelataan neljän joukkueen yksinkertaisena sarjana (3. divarin 7. sijoittunut joukkue sekä kolmanneksi tulleet 4. divarin joukkueet Sisä-Suomen kolmesta lohkosta), jonka voittaja pelaa naisten 3. divisioonassa kaudella 2019-20

Valon pelit siis klo 10.00 ja 17.00. Tässä vielä Sanna-Kaisa ”Saka” Huhtalan tekemä ennakko kaikista päivän peleistä:

Kello 10: Valo vs. O2-Jyväskylä IV. Vaikka O2 onkin sarjan hännillä, ei tämä peli tule olemaan helppo Gissoille. Viimeksi, kun joukkueet samaisessa aamupelissä kohtasivat Killerillä, sai O2 ryöstettyä Valolta pisteen. Ottelu päättyi vähämaaliseen 1-1 tasuriin. Lauantaina selviää, ovatko Gissat jo aamusta hereillä vai saako O2:sen puolustus Gissat jäihin.

Kello 11: Kisa vs. KuuMat. Tässä on varmasti yksi päivän jännittävimmistä peleistä! KuuMat on sarjan kakkosen 27 pisteellä ja Kisa kolmosena 26 pisteellä. Tässä ottelussa on siis todella paljon panosta! Kannattaa tulla katsomaan, kumpi vie pidemmän korren.

Kello 12: Leppä vs. O2-Jyväskylä IV. Näiden kahden edellinen kohtaaminen päättyi O2:sen voittoon, joten O2 lähtee varmasti riemukkaalla mielellä peliin. Kyseessä on myöskin O2:selle kauden viimeinen peli, joten saa nähdä laittaako joukkue ns. All in. Lepän nuorekasta ja liikkuvaa joukkuetta vastaan sitä varmasti tarvitaan!

Kello 13: KuuMat-MuurY. KuuMat pyrkii varmasti saamaan isonumeroisen voiton tästä pelistä, jotta kausi päättyy maalijuhliin. Tavoitteena KuuMilla on varmasti voittaa molemmat päivän pelinsä, jotta pysyvät sarjataulukossa vähintään kakkosena. Toivottavasti paineet eivät kasva liian suuriksi. Nimensä mukaisesti MuurY yrittää varmasti pistää kunnolla kampoihin.

Kello 14: Kisa vs. Kikka-74. Ennen viimeistä turnausta Kisa tosiaan majailee sarjassa sijalla kolme 26 pisteellä ja Kikka-74 on neljännellä sijalla 25 pisteellä. Tässäkin on siis tiedossa todella jännittävä peli. Luultavasti maaleja tullaan näkemään todella paljon. Kikka-74 on tehnyt eniten maaleja tällä kaudella ja Kisa kolmanneksi eniten. Nämä joukkueet eivät varmasti päästä toisiaan helpolla!

Kello 15: Leppä vs. Urho. Tässä kohtaavat sarjan kuudes ja viides! Kyseessä on kaksi kovalla temmolla ja nopealla jalalla liikkuvaa joukkuetta. Näiden kahden peleistä ei yleensä puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kannattaa tulla katsomaan, kumpi vie voiton!

Kello 16: Kikka-74 vs. MuurY. Päivän aiemmat pelit määrittävät sen, kuinka paljon Kikalla on pelissä tähän otteluun lähdettäessä. Jos alla on voitto, tulee Kikka varmasti höyryjunan lailla ja haluaa viimeiseen asti nousta sarjakakkoseksi. Vaikka voittoa ei alla olisikaan, haluaa Kikka varmasti päättää kauden maalijuhliin. MuurY:lle ei päivä tarjoa helppoja vastuksia, mutta tämä luultavasti vain sopii joukkueelle, joka parhaiten pelaa tiukassa paikassa. Esimerkiksi Valo on monesti ollut vaikeuksissa MuurYä vastaan.

Kello 17: Urho- Valo. BOOOM! Tämän pelin jälkeen selviää, päättääkö Gissat kauden sarjan kärjessä. Keskinäiset pelit ovat päättyneet tasuriin ja Valon voittoon, joten Urho varmasti haluaa saalistaa pisteet tällä kertaa Valolta. Jos Valo on hävinnyt päivän ensimmäisen pelin, on pelissä todella paljon panosta. Tule siis katsomaan, puristavatko Gissat mailaa liikaa vai päättyykö kausi valoisissa merkeissä. Urho ei ole helppo vastus, joten jännitystä on luvassa.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo