Vielä mahtuu mukaan naisten palloilukerhoon!

7.11.2018

Valon matalan kynnyksen palloilukerho on pyörinyt nyt vajaan kahden kuukauden ajan ja meininki harjoituksissa on ollut upea! Tähän mennessä ollaan pelailtu salibandya, käsipalloa, koripalloa, lentopalloa, sulkapalloa, ultimatea sekä futsalia. Tulossa on vielä paljon toivottua pesäpalloa sekä monia muita lajeja.

(Teksti jatkuu kuvan alla)

Vakiovuorolla pelataan lauantaisin klo 14.00-15.30 Kuokkalan Graniitissa ja tämä vuoro pyörii aina kevääseen saakka. Vuoden vaihteeseen asti meillä on lisäksi käytettävissä Graniitista keskiviikon vuoro klo 18.00-19.00.

Kausimaksut ovat
syyskausi 15.9. -29.12.2018 50 e/hlö
kevätkausi 5.1. – 25.5.2019 50 e/hlö

Kausimaksun lisäksi maksetaan seuran jäsenmaksu 20 e/kalenterivuosi

Harjoituksissa osallistujia on ollut keskimäärin 10 jokaisella reenikerralla, joten mukaan mahtuu vielä! Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse jyvaskylanvalo@gmail.com

Tässä vaiheessa jo iso kiitos alueen seuroille, jotka ovat innoissaan lähteneet pitämään meille tutustumiskertoja uusiin lajeihin! Kiitos Puuman Metsästäjät (käsipallo) ja Jyväskylän Liitokiekkoilijat (ultimate)!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo