Gissojen viimeinen harkkapeli ennen kauden alkua

4.10.2018

Sunnuntaina 30.9.2018 Valon Gissoilla oli kenraaliharjoitus ennen kauden alkua, kun Gissat kohtasivat harkkapelissä TiPan Palokassa! Ennakkoasetelma hieman vavisutti Gissojen housun puntteja, koska TiPa pelaa kahta sarjaa ylempänä eli 2.divarissa. Mutta mitä vielä! Gissat taisteli upeasti ja peli päättyi TiPalaisten niukkaan 4-3 voittoon. Pelissä nähtiin paljon hyviä suorituksia ja erityisesti ”jäkis”-kenttä oli vauhdissa! Mutta mikä parasta, valmentajamme Manni oli saapunut paikalle kuukauden tauon jälkeen.


Kuva: Emmi Ahola

Tulevana lauantaina 6.10.2018 se kausi vihdoin alkaa ja ensimmäinen turnaus pelataan Jämsässä, josssa vastaan asettuvat Uuraisten KuuMat ja Lievestuoreen Kisa. Kuumia vastaan pelattiinkin harkkapeli, jonka KuuMat voittivat niukasta 4-3 neljän erän jälkeen. Kisa on myös tuttu vastustaja viime kaudelta ja pelit olivat myös heitä vastaan äärimmäisen tiukkoja. Näin ollen Gissat eivät varmasti pääse helpolla kauden startissa. Tiukat pelithän ne parhaita ovat, joten ei muuta kuin kuviot kuntoon, peli-ilme kohdilleen ja menoksi!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo