Säbägissojen ensimmäisestä harkkapelistä tiukka tappio

26.9.2018

Valon säbägissat kävivät keskiviikkoiltana pelaamassa kauden ensimmäisen harkkapelin Uuraisilla. Ottelussa pelattiin neljä erää ja kolme ensimmäistä erää menivätkin tasaisissa lukemissa, sillä neljänteen lähdettiin tasatilanteesta 3-3. KuuMat pistivät kuitenkin pallon häkkiin voittomaalin arvoisesti muutama minuutti ennen loppua ja voittivat näin ottelun 4-3.

Tappiosta huolimatta pelissä oli kuitenkin paljon hyvää ja peli oli todella tasaista, fyysistä vääntöä! Pelissä nähtiin useampikin säbäkenttien ensikertalainen, mutta voi huoletta sanoa, että hyvin pärjäsivät! Tässä pelissä oli monta onnistujaa ja mikä tärkeintä, pelin jälkeen monen suusta kuului ”olipahan kivaa”. JES!

Tästä on hyvä jatkaa kohti kauden aloitusta, joka on 6.10 Jämsässä! Pysykää kuitenkin kuulolla, sillä sopimusrintamalla ollaan oltu ahkeria ja uusia sopimuksia julkistetaan nettisivuilla tasaiseen tahtiin!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo