Keräilysakki harrastepesisturnauksen mestariksi

23.9.2018

Jyväskylän Valo järjesti ensimmäistä kertaa harrastepesisturnauksen lauantaina 8.9.2018 Yrttisuon kentällä. Turnaukseen osallistui viisi joukkuetta, joista kolme oli kasattu kesän harrastepesisporukasta (Rammat Tammat, Kipittäret ja Wannabe – Valon Gissat). Parasta Ennen Palloilijat olivat täynnä entisiä pelaajia, joilta löytyy kokemusta useammalta eri sarjatasolta . Keräilysakkiin sai ilmoittautua mukaan kuka vain ja sinnekin oli löytänyt tiensä useampi entinen peluri.

Turnauksen tavoitteena oli nauttia pesäpallosta ja pelata pelejä pilke silmäkulmassa. Tuomareilla oli oikeus muuttaa ja tarkentaa sääntöjä kesken ottelunkin, joten kaikki oli näissä peleissä mahdollista. Jokainen osallistuja olikin hyvällä pelifiiliksellä eivätkä hätkähtäneet, jos tuomari pyysikin pelaajaa lyömään ns. väärältä puolelta.

Turnauksessa nähtiin paljon huikeita suorituksia sekä tuuletuksia. Meininki oli läpi päivän aivan huikea ja jokainen porukka jaksoi pelata loppuun saakka, vaikka pelejä kertyi jokaiselle joukkueelle vähintään neljä.

Turnauksen voittajaksi selviytyi Keräilysakki

Hopealle Parasta Ennen Palloilijat

Pronssia nappasi Wannabe – Valon Gissat

Neljännelle sijalle ylsi Kipittäret

Viidennelle sijalle Rammat Tammat

Kuten kuvista voi todeta, hauskaa oli ja pesiksestä nautittiin, joten tavoitteet täytettiin! Turnaus oli Valon ensimmäinen harrastepesisturnaus, mutta ei varmasti viimeinen!

Jyväskylän Valo haluaa kiittää kaikkia mukana olleita ja erityiskiitos myös turnausta tukeneille yrityksille:

Keski-Suomen Osuuspankki
Leijonanluola Gym & Sportpark
K-Citymarket Jyväskylä Seppälä
Superpark Jyväskylä
Ruthin leipomo
Herttala
Neste K Savela
Scandic Laajavuori

Tässä vielä kaikkien otteluiden tulokset:

Nähtäväksi jää, minkä joukkueen nimi kaiverretaan ensi vuonna turnauksen kiertopalkintoon!

ISO KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE, TUKIJOILLE JA TALKOOVÄELLE!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo