Valon harrastepesisporukka Kisaa kannustamassa!

10.8.2018

Valon naisten harrasteporukka sai kutsun Lievestuoreen Kisan otteluun torstaina 2.8. Ottelu pelattiin legendaarisella Hippoksen kentällä ja vastustajaksi saapui Manse PP Tampereelta. Naiset saapuivat otteluun hyvissä ajoin, joten päästiin seuraamaan jo lämmittelyä aitiopaikoilta. Moni kommentoikin, kuinka kovaa miehet oikein heittävät ja kuinka korkeita tolppia ne pystyykään syöttämään.

Parisenkymmentä naista oli päässyt paikalle ja muutama osallistui lyöntikilpailuun! Rohkeat pelurit näyttivät, kuinka sitä palloa lyödään ja voittajaksi selvityi Sari, joka täräytti tutkaan lukemat 109 km/h. Hyvä Sari! Lisäksi tauolla haastateltiin Valon ohjaajia sekä harrastajia ja mainostettiin samalla puulaakiturnausta, jonka Valo järjestää lauantaina 8.9.2018. Lisätietoa tulossa piakkoin!

Valo toivottaa tsemppiä Lievestuoreen Kisalle kauden viimeisiin otteluihin!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo