Yhdeksällä pelaajalla pisteet Varkaudesta!

21.6.2018

Puurtilan Kisa-Pojat – Valo 0-2 (1-9, 4-5)

Lauantain pelistä ei kauan jäänyt aikaa toipua, sillä Gissat suuntasivat myös sunnuntaina, jo kukon laulun aikaan, kohti Varkautta. Peliin lähdetiin vajaamiehityksellä, sillä kokoonpanoon saatiin kirjattua juurikin yhdeksän pelaajaa. Tärkein tavoite olikin suoriutua pelistä kunnialla ehjin nahoin, eikä urakkaa helpottanut Kämärän kentälle kirkkaalta taivaalta paistava aurinko.

Peli sai historiallisen käänteen jo alku metreillä, kun kapteeni Siekkinen voitti kaikkien yllätykseksi ensimmäisen hutunkeittonsa miesmuistiin. Yllättävän valintaedun turvin Gissat aloittivat jakson sisävuorolla ja asettivat riman vuoropari toisensa jälkeen vastustajan ulottumattomiin. Ensimmäinen jakso päättyi lopulta Gissojen eduksi 1-9 ja mikä tärkeintä; pelin puoliväli oli saavutettu ilman loukkaantumisia.

Toiselle jaksolle ei ilmestynyt yhtäkään jokeria, joten peliä jatkettiin ilman vaihtoja. Valon Gissojen pohkeissa taisi sittenkin painaa hieman, sillä pelin loppupuoliskolla vastustaja sai kirittyä rinnalle hienoilla kakkosrajan läpilyönneillä. Pelinjohtaja Nuutisen johdolla Gissat kuitenkin haalivat kasaan voittoon tarvittavat juoksut ja ulkovuoron jämäkkyys varmisti, että myös sunnuntain pisteet matkasivat Jyväskylään.

Viikonloppu oli raskas, mutta kuusi pistettä takataskussa on helppo hymyillä. Sunnuntaina kentällä nähtiin loistavia suorituksia kautta linjan, mutta yksi kirkkaimmista onnistujista oli molempina päivinä palkittu Essi Ahonen. Matka jatkuu taas juhannuksen jälkeen, kun Yrttisuolle saadaan vierailijoita Joensuusta 27.6 klo 18.00, tervetuloa!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo