Gissoille tiukasta pelistä voitto kotiin

21.6.2018

Valo – Puijon Pesis 1-0 (11-4, 7-7)

Lauantaina 16.6 Gissat pelasivat melkein aina yhtä aurinkoisella Yrttisuon kentällä Puijon Pesistä vastaan. Aurinko lämmitti koko pelin sopivasti reisiä eikä hikipisaroilta voitu välttyä eli täydellinen pesiskeli joka suosi myös katsojia.

Ensimmäiseen jaksoon lähdimme puolustamaan vastustajan lyöntejä ja ulkokenttä oli rautaa, vastustaja sai koko jakson aikana vain neljä juoksua. Ensimmäisellä sisävuorolla kärkemme kulki kuin rasvattu ja saimme tahkottua kenttään heti alkuun kuusi juoksua. Ensimmäinen jakso päättyi meidän hyväksi 11-4.

Toisella jaksolla alkoi jo hieman väsymys painamaan ja toisessa vuoroparissa pallot alkoivat polttelemaan räpylöissä eivätkä lyönnit meinanneet löytää tyhjää tilaa kentästä. PuPe oli johtoasemassa jakson lopussa, mutta viimeisessä vuorossa Gissat saivat kasattua itsensä ja lyötyä itsensä 7-7 lukemiin.

Puijolla oli vielä viimeinen tasoittava edessä ja Gissoilla alkoi hieman jo painamaan pohkeissa. Mutta onneksi talven aikaan Nuutinen on pitänyt Gissoille niin kovia happotreenejä, että pystyivät vielä kaivamasn ulkovuoroon viimeiset tarvittavat voimat ja näin ollen saivat tehtyä PuPen kolmesta peräkkäisestä lyöjästä palon ja peli päättyi 1-0 Gissojen voitoksi.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo