Valon gissoille kauden ekat pinnat!

7.6.2018

Joroisten Urheilijat – Jyväskylän Valo 0-2 (2-5, 0-11)
Su 3.6.2018

Valon naiset matkasivat 3.6.2018 Joroisten urheilijoiden vieraaksi tuuliselle Joroisten kentälle. Lämpöä sekä tuulta riitti koko pelin ajan ja keli oli niin sanottu lyöntikeli.

Valo aloitti pelin ulkoa ja vastustaja ei juuri ensimmäisessä vuorossa saanut tilannetta rakennettua. Ulkovuoron jälkeen Valo pääsi aloittamaan kärjestä ja saikin muutamaan otteeseen rakennettua tilannetta. Juoksuja vierasjoukkue sai ensimmäisellä jaksolla viisi ja kotijoukkue sai pienellä avustuksella kaksi juoksua.

Ulkopeli oli Valon naisilta hyvää ja tasaista suorittamista, lukuun ottamatta muutamia omia häpläyksiä. Sisäpelissä tuli hyviä lyöntejä ja onnistumisen tunteita monille.

Toisen jakson Valo aloitti sisältä ja saikin rakennettua kärjestä tilannetta ja vaihtajat hoitivat ajotilanteen, josta tulikin heti pinna ja jos toinenkin. Sisäpeli pyöri mukavasti ja kentällä nähtiin loistavia lyöntejä. Myös toisella jaksolla ulkopeli oli tasaisen varmaa ja vastustaja ei montaa kertaa päässyt iskemään Valon ulkokenttään.

Koko pelin ajan nähtiin hyvä ja iloinen peli-ilme kaikilta ja tärkeintä, että kaikilla oli hauskaa! Palkittuja olivat Valolta 1. Heidi Lindberg ja 2. Johanna Vikman

Seuraava ottelu pelataan Yrttisuolla sunnuntaina 10.6.2018 klo 15.00 ja vastustajaksi saapuu Puurtilan Kisa-Pojat Varkaudesta. Tervetuloa kannustamaan Valo voittoon!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo