Pelinjohtaja Laura Nuutinen odottaa jo innolla kauden alkua

20.5.2018

Valon naisten kausi alkaa vihdoin tänään 20.5. kotipelillä, vastustajana ensimmäisessä pelissä ovat Viinijärven Urheilijat. Joukkue on muotoutunut kevään aikana pikku hiljaa, mutta treenaamaan on ehditty ulkonakin jo ahkerasti.

Gissat valitsivat muuten myös kapteeniston viime treeneissä: lähes yksimielisesti kapteenin nauhan sai Sini Siekkinen, ja hänen varakapteeneitaan ovat Anne Ala-Luoma ja Johanna Vikman.

Tavoitimme pelinjohtaja Laura Nuutisen kertomaan mietteitään joukkueesta ja omasta roolistaan kesän kynnyksellä.

-Moi Luru! Miltä Valon naisten joukkueen koostumus näyttää tänä vuonna?

-Sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta sekä nopeutta ja kotiutusvoimaa. Tänä vuona joukkueessa on mukana yhteistyön myötä C-tyttöjä ja pelaajista vanhimman ja nuorimman ikäero taitaa olla noin 26 vuotta. Joukkue näyttää hyvältä ja on kirjava sakki täynnä huipputyyppejä.

-Kirjava sakki kuvastaa meitä tosiaan aika hyvin. Millaiset odotukset sulla on ekasta pelistä, tai ylipäätään koko kaudesta?

-Ekassa pelissä niin kuin koko kaudellakin varmasti tulee tilanteita, joissa ei tiedetä mitä tehdään, mutta oppimassahan tässä ollaan. Omat odotukset kaudesta on että jokainen pelaaja oppii vähintään yhden uuden asian kesän aikana. Ylipäänsä jos pelin jälkeen pelaajien naamalla on hymy niin tiedän että ollaan onnistuttu pitämään hauskaa ja nauttimaan pesäpallosta.

-Kuulostaa hyviltä ja realistisilta odotuksilta. Onko sulla muuten jotain omia tavoitteita pelinjohdossa?

-Viime vuonna tavoitteena oli että muistan ottaa aikalisän. Viimeisessä pelissä muistin (joku saattoi muistuttaa). Tänä vuonna voisi olla tavoitteena kaksi aikalisää. Plus että en oo koskaan saanut pelissä korttia niin mietin tässä vielä että onko tavoitteena jatkaa samalla linjalla vai tehdä poikkeus ja kartuttaa korttitiliä.

Näiden kommenttien myötä lähdetään innolla avaamaan kautta ja nauttimaan pesäpallosta. Tervetuloa seuraamaan peliä sunnuntaina klo 13, sekä kaikkiin tuleviin kotiotteluihin!

Haastattelija Emmi Ahola 18.5.2018

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo