Pesisgissojen ensimmäinen harkkapeli pelattiin pääsiäissunnuntaina!

2.4.2018

Valon gissat pelasivat pääsiäissunnuntaina kevään ensimmäisen ja samalla hallikauden ainoan harjoitusottelunsa Hipposhallissa, kun vastustajaksi saapui Puurtilan Kisa-Pojat Varkaudesta. Ottelutapahtuma oli tavoittanut myös innokkaimmat pesisfanit ja paikalla olikin useampi kymmenen katsojaa.

Intoa löytyi myös gissaleiristä, kun harkkapeli pelattiin peräti 16 gissan voimin. Osa pelaajista oli jo ennestään tuttuja valovaisia viime kesältä, osa taas tuli ensimmäistä kertaa mukaan suoraan alkulämmittelyyn. Joukkueeseen liittyi lisäksi muutama juniori-ikäinen pelaaja ja näillä näkymin yhteistyö jatkuu myös kesän peleissä. Tytöt toivat gissalaumaan sopivasti pirteyttä, nopeita jalkoja ja terävää suorittamista. Toisaalta taas pelissä teki comebackin useampikin kokenut peluri, joista joillakin oli jo reipas kymmenen vuotta edellisestä pesispelistä. Vaikka alkulämmittelyn aikana yhtä jos toistakin oli hieman jännittänyt, vanhat liikeradat ja suoritukset löytyivät yllättävän nopeasti selkärangasta.

Ottelussa ehdittiin pelata kaksi täyttä jaksoa. Runsaasta pelaajamäärästä johtuen valolaiset pelasivat jaksot hyvin erilaisilla kokoonpanoilla ja pakkaa hämmennettiin kunnolla. Kaikki pääsivät kokeilemaan ulkopeliä ja saivat vastuuta, kiitos PJ Lurun. Vaikka pelin aikana jouduttiin vielä hieman hakemaan toistemme nimiä, tuntui kuitenkin, että pelin päätavoitteessa onnistuttiin: Meillä oli kivaa pelata yhdessä ja kaikki saivat onnistumisia.

Virallisen kirjanpidon uupuessa ensimmäinen jakso pelattiin ilman tietoa tuloksesta, mutta toisen jakson Valo vei nimiinsä lukemin 7-3. Gissat onnistuivat iskemään useammankin läpilyönnin, eikä ulkopelissäkään jääty odottelemaan vastustajan virheitä vaan palot tehtiin itse onnistuneista ulkopelisuorituksista. HYVÄ ME! Nyt vaan odottelemaan lumien sulamista, että päästään taas Yrttisuon kentällä tositoimiin. Kohta mennään!

Kuvia ottelusta löydät täältä http://www.mikkotalvitie.com/portfolio/jyvaskylan-valo-puurtilan-kisa-pojat-1-4/

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo