Säbägissat kesälaitumille!

3.4.2018

Viimeiset säbäpelit saivat pelipaikakseen hieman pimeähkön Jämsänkosken Mäntykallion koulun. Oli siis aika tuoda Valoa peliin! Ensimmäinen peli vihellettiinkin alkaneeksi, kun kello löi 14:00. Vastassa oli siis Urho eli Suolahden Urho.

Turnaukseen lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla:

Hyökkääjät:
1. Outi Saara Aissu
2. Essi Siwa Ride
3. Minna Sanna Saka

Pakit:
Viivi Ninni
Krista Reetta

Maalissa Emmi

Urho – Valo 1-2
Ekassa erässä hierottiin vielä niitä kuuluisia unihiekkoja silmistä ja otettiinkin liian monesta pelaajasta kaukalossa jäähy ajassa 1.13. Ei saatu vielä sitä kuuluisaa Valoa esiin ja vastustaja siitä rankaisi ajassa 9.20 hienolla laukauksella. Ekassa erässä päästiin vielä maistamaan ylivoimaa ajassa 14.10, kun myös vastustaja asetti liikaa pelaajia askiin. Ylivoima ei tuottanut tulosta.

Toiseen erään alettiin jo etsimään sitä asennetta, mitä oltiin reeneissä etsitty. Toisessa erässä sitä löytyikin, kun pääsi salibandyn ajaton legenda Sanna Korhonen-Santala palauttamaan pallon alakulmaan Essi ”laaps” Korhosen syötöstä ajassa 30.54. Siinä tulikin kauden ensimmäinen ja viimeinen tytär-äiti maali.
Peli alkoi kulkemaan paremmin ja siitähän meidän oma superpelaaja Riitta ”Ride” Holappa iskee pallon maaliin jälleen Essi ”laaps” Korhosen syötöstä ajassa 36.51.
Kolmanteen erään ei enää maaleja mahtunut, mutta saatiin irti kuitenkin 2-1 voitto Urhosta.

Valo – O2-Jyväskylä IV 4-0

Toinen peli saatiinkin pelata O2-Jyväskylä IV: tä vastaan kello 17:00. Jo ensimmäisessä erässä pallon maaliin kynäilee meidän oma Outi ”Ode” Savonen ajassa 11.40 ilman syöttäjää, ja huhhuh millä laukauksella! Enempää maaleja ei kummaltakaan joukkueelta mahtunut erään.

Toiseen erään lähdettiin siis yhden maalin johtoasemasta. Ja kyllähän sitä asemaa on aina tarve korottaa ja niin tekikin tuttuun tapaan maju Viivi ”Vaimo” Nykänen ajassa 26.28 Minna Laitisen syötöstä! Toiseen erään ei enempää maaleja kummaltakaan joukkueelta.

Kolmanteen erään ja samalla kauden viimeisen erään lähdettiinkin ihan hirmuisella asenteella! Ja kyllähän se Valolainen asenne on toimivaksi todettu kun erän avausmaalin tykittää hullulla rystylaukauksella ajassa 36.12 Outi ”Ode” Savonen. Syöttäjänä kukapa muukaan kuin pistekone Viivi ”Vaimo” Nykänen. Siinä oli jo 3-0 johtoasema haettu. Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä 4-0 voiton varmistaa Essi ”laaps” Korhonen pistämällä pallon maalivahdin längistä ajassa 36.19 Sini ”Siwa” Siekkisen tarkasta syötöstä.

Oli hienoa päättää kausi kahteen voittoon, ja saatiinkin sillä kavuttua sarjataulukon neljänneksi! Kokonaisuudessaan loistava suoritus koko joukkueelta.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo