Pääsiäissunnuntaina Hipposhallissa pelataan!

30.3.2018

Tervetuloa tulevana sunnuntaina 1.4 klo 17.00 Hipposhalliin katsomaan, millainen porukka pesisgissoilla on tällä kertaa kasassa! Vastustajaksi saapuu Puurtilan Kisa-Pojat Varkaudesta, joka pelaa Valon kanssa tulevana kesänä naisten maakuntasarjaa itälohkossa.

Eilen torstaina gissoilla oli peliinvalmistavat reenit, jossa nähtiinkin uusvanhoja pelaajia, huikeita suorituksia sekä Lurun kehittämä uusi peli (joka oli kriketin ja pesäpallon sekoitus). Meininki oli jälleen kohdallaan, joten gissat lähtee intoa puhkuen kohti harkkapeliä!

Joukkue alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan, mutta uusia pelaajia otetaan vielä mukaan! Viime aikoina onkin tullut useampi kysely, vieläkö porukkaan mahtuu, joten hyvältä näyttää!

Go Gissat!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo