Valon naisten pesisreenit alkavat torstaina 4.1!

3.1.2018

Valon naisten pesäpallojoukkue aloittaa valmistautumisen kauteen 2018 tulevana torstaina 4.1 klo 21.00 Kuokkalan Graniitissa.

Naiset osallistuvat kahden edellisen kauden tapaan myös tulevana kesänä naisten maakuntasarjaan. Valon naisten porukkaan ovat tervetulleita kaikki, joilta löytyy edes jonkin verran pelikokemusta. Liikoja ei vaadita, kunhan räpylä pysyy kädessä, useimmiten osuu palloon ja säännötkin on tiedossa. Valon naisten kantavana teemana on aina ollut pesäpallosta nauttiminen ja yhdessä tekeminen, joten jos haluat liittyä mukaan rentoon porukkaan, niin tulehan mukaan!

Talvella reenaamme näillä näkymin yhden kerran viikossa ja tämän hetken vuoro on torstai-iltaisin klo 21.00-22.00 Kuokkalan Graniitissa (Halli2). Mikäli olet tulossa reeneihin ensimmäistä kertaa, otathan etukäteen yhteyttä Sini Siekkiseen sini_sie[at]hotmail.com

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo