Gissojen harkkapeli MuurYa vastaan

28.11.2017

Gissat ottivat haasteen vastaan, kun sarjastammekin tuttu vastustaja Muuramen Yritys ehdotti harkkapeliä tiistai-iltaan. Edellisessä turnauksessahan Valon gissat pelasivat nimenomaan MuurYa vastaan, voittaen heidät jopa 1-10. MuurY on kuitenkin naisten nelosdivarin sarjatulokas, joten intoa ja taistelutahtoa löytyy. Ja pitää muistaa, että kauden ensimmäinen sarjapeli MuurYa vastaan päättyi lokakuun alussa niukasti Valon voittoon 2-1, joten pelistä voitiin odottaa mitä tahansa.

Valo lähti kokoonpanoon kahdella kentällä:

Maalissa Emmi

1. kenttä

Sofia – Viivi N – SaKa
Ninni – Krista

2. kenttä

Jonna – Saara – Siwa
Taina – Reetta

Valo oli koko pelin hieman takaa-ajoasemassa, sillä kaveri teki paremmin paikoista maalit. Valo on kuitenkin loppuun asti taisteleva joukkue ja periksi ei anneta, joten peli päättyi loppulukemiin 4-4. Harjoituspelistä saatiin taas paljon oppia ja huomattiin mm. lyhyiden vaihtojen merkitys. Myös avaukseen saatiin muistutusta siitä, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei, jotta pallo saadaan hyökkäyspäähän. Puolustuspäässä pelattiin tänään kuitenkin hyvin ja monet eri pelaajat peittivät kaverin vetoja hienosti.

Olipa kyllä taas mukava pelata! Seuraava harkkapeli on luvassa viikon päästä maanantaina 4.12, kun Valo kohtaa kakkosdivarissa pelaavan Tikkakosken Pallon (TiPan) Vaajakosken liikuntahallissa klo 20.30 alkaen. Sitä ennen Gissat ehtivät viettää vielä joukkueensa pikkujouluja tulevana lauantaina ja tottakai välissä myös reenataan, joten meininkiä riittää!

 

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo