Valon gissojen saalis neljä pistettä!

23.11.2017

Valon Gissat jatkoivat sunnuntaina 19.11.2017 salibandyn 4.divarin pelejään Äänekosken lukiolla, kun vastaan asettuivat MuurY ja O2 Jyväskylä IV. Viime turnauksen mahalaskun jälkeen pelinälkää oli ehditty kasvatella ja pelaamaan lähdettiin hyvällä latauksella.

MuurY – Valo 1-10

Ensimmäinen peli MuurYa vastaan olikin silkkaa ilotulitusta, jossa kaikki kentät pääsivät tehoille. Pelistä todella nautittiin ja mainittakoon vielä, että elämänsä ensimmäisen salibandyottelun pelannut Minna pääsi heti maalin makuun x 2! Myös koripallo- ja lacrossekentiltä tuttu Ode teki salibandyuransa ensimmäisen maalin. Kaiken lisäksi ensimmäistä kauttaan pelaava Reetta nappasi pakin paikalta ensimmäisen pisteensä syötön muodossa. Aivan mahtavaa uudet gissat!

Loppulukemiksi taululle saatiin lopulta 1-10. Maalissa taituroi jälleen huimia venytyksiä esittänyt Anne Ala-”Luomi”Luoma. Tehokkaimmat valolaiset ensimmäisessä pelissä: Aissu 1+2, Ride 1+2, Vivve 1+2, Minna 2+0, Sofia 2+0, Siwa 1+1. Myös Vaimo ja Ode ottivat osaa karkeloihin maalinteon merkeissä.

O2-Jyväskylä IV – Valo 1-6

Iltapäivän ottelussa päästiin vielä aamuakin kovemman pelitemmon makuun. Vastustaja O2-Jyväskylä IV ei päästänyt gissoja helpolla, vaan ensimmäisessä erässä mentiin kovaa kentän päästä toiseen. Ottelun hyökkäyspään ratkaisijoiksi nousivat kuitenkin meidän mainiot Viivit, Vaimo tehoin 3+1 ja Vivve 1+3.

Valo voitti ottelun lopulta lukemin 1-6. Ilman Annen loistavaa pelivirettä maalin suulla lukemat olisivat voineet olla tasaisemmatkin, mutta tällä kertaa gissat matkasivat Äänekoskelta kotiin kahden selkeän voiton ja 4 pisteen kera. Olipa mahtava pelipäivä!! Taas pitäis kuukausi odotella seuraavia pelejä, mutta ehditäänpä ainakin juhlistaa pikkujouluja tässä välissä.

 

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo