Kauden toinen säbäturnaus

22.10.2017

Otteluraportti 22.10.2017

Valon säbäkauden toinen turnaus pelattiin Uuraisilla, ja vastaan kävivät ensin Riemun Muikut ja toisena Suolahden Urho. Joukkueessa muutamille tämä oli kauden tai koko uran ensimmäinen turnaus. Maalissa debyyttinsä teki Emmi Ahola.

Valon kokoonpano molempiin otteluihin oli seuraava:

1 Emmi Ahola MV
3 Sanna Korhonen-Santala
6 Sofia Linna
7 Taina Honkanen
9 Essi Korhonen
11 Viivi Laitinen
13 Saara Vänni
14 Jonna Koivunen
16 Nina Huovinen
20 Reetta Piiroinen
21 Meiju Urpelainen
25 Sanna-Kaisa Huhtala
29 Sini Siekkinen C
77 Viivi Nykänen

Ottelu Riemua vastaan oli tiukka, ja peli oli suhteellisen tasaväkistä. Valolla jäi varmasti harkkapelin jälkeen nälkää, sillä harkkapeli muutama viikko aiemmin päättyi Riemulle 1-5. Nyt tämä ensimmäinen runkosarjan ottelu nelosdivarin tulokasta vastaan päättyi 1-3 vastustajalle. Valon ainoan maalin teki Siwa Siekkinen, syöttäjänä Sofia Linna. Meillä oli kuitenkin runsaasti maalipaikkoja, vaikka tällä kertaa vastustaja käytti maalipaikkansa paremmin (revanssia odottaen!). Vastustajan peli oli hyvin järjestelmällistä ja paketti pysyi hyvin kasassa. Valo taisteli kuitenkin loppuun saakka, yritystä riitti ja peli kulki, joten hyvä ottelu kaiken kaikkiaan!

Toisesta ottelusta ei jäänyt paljon kerrottavaa jälkikasvulle, vastustaja sai monta maalia meidän avustuksella ja virheillä. Peli oli muutenkin takkuilevaa ja pakka oli vähän hajallaan kautta laitain. Lopputulos: 2-7 vastustajan hyväksi. Pelistä jäi käteen kuitenkin paljon hyviä oppeja, joten tiedetään taas, mitä reenata. Tästä jatketaan ja seuraavat pelit pelataan 19.11 Äänekoskella ja vastustajaksi asettuvat MuuRy sekä O2-jkl IV.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo