Säbägissat valmistautuvat tulevaan kauteen!

7.9.2017

Joukkueessa on tällä hetkellä reilut 20 pelaajaa ja valmentaja Marko, joten jengi alkaa olla koossa!

Kauden ensimmäinen harkkapeli päästiin pelamaan Uuraisten Kuumia vastaan keskiviikkona 6.9 Uuraisilla! Vielä aamulla näytti siltä, että Valo pääsee lähtemään pelille lähes kolmen kentän voimin! Valitettavasti kuitenkin syysflunssa vaivaa gissoja, joten ulkomaille Uuraisille lähdettiin yhdeksän kenttäpelaajan voimin!

Maaliin tällä kertaa asteli Ride, eli Holapan Riitta, joka nähtiin maalissa myös viime kauden aikana. Toki, viime kaudella nähtiin maalissa niin monta eri pelaajaa, että laskutkin ovat menneet sekaisin. Mutta hei, minkäs sille voi, kun materiaalia löytyy!

Kuvassa näkyvät kaikki pelille päässeet gissat ja vaikka vähän olimmekin pienellä porukalla menossa, niin eihän se meitä niin paljoa haitannut! Mukana oli peräti kaksi ensikertalaista valolaista, joille tämä oli myös elämän ensimmäinen säbäpeli! Ja voin kertoa, että nämä ensikertalaiset suoriutuivat pelistä aivan mainiosti! Hienoa Ode ja SaKa (toinen heistä saikin heti uuden lempinimen)!

Pakkeina nähtiin tuttuja kasvoja, sillä Sanna, Ninni ja Krista urakoivat siellä kolmestaan! Huh huh, huikeita naisia!

Hyökkäyspäästä löytyikin niin uusia kuin tuttuja kasvoja! Mainittaakoon sieltä ensin pesiskentältäkin tutut tytöt:
Nopea Heidi, myyrä Siwa ja taistelija Taina.

SaKan ja Oden lisäksi säbägissojen uutena kasvona hyökkäyspäässä nähtiin Saara, joka omaa kokemusta korkeammaltakin sarjatasolta.

Pelin lopputulos taisi olla 6-4 tai sinnepäin! Ei sillä niin väliä, mutta hauskaa oli ja uusia juttuja opittiin! Gissat tosiaan olivat pari erää hieman kehräysmoodissa, mutta sieltä ne sitten pääsivät vauhtiin ja viimeiset minuutit olivatkin gissojen hallintaa!
Pelistä jäi hyvä maku, kiitos Uuraisten Urheilijat / salibandy!

Valon säbägissojen joukkueessa on tällä hetkellä sopivasti niin ensikertalaisia kuin kokeneempiakin konkareita! Nautimme hienosta lajista, huikeasta seurasta ja mahtavasta Marko-valmentajasta!

Naatitaan!

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo