Otteluraportti Valon naisten ottelusta Puurtilan Kisa-Poikia vastaan 10.8

26.8.2017

Valo – Puurtilan Kisa-Pojat 2-0 (6-3, 4-1)

Valon naiset kohtasivat torstaina 10.8. Yrttisuon pesäpallo stadionilla Varkaudesta saapuneen Puurtilan Kisa-Pojat. Valon ja Varkauden aiemmat keskinäiset ottelut valo oli hoitanut voittoisasti, sillä kotona Valo vei ottelun 2-0 ja Varkaudessa Valo otti vierasvoiton 0-1. Kaunis elokuun ilta ja Valon naisten joukkue tarjosi katsojille hienoja suorituksia ja iloista pelaamista. Valo lähti ensimmäiseen jaksoon seuraavalla kokoonpanolla:

1. Tiina Ranne 1v
2. Kaarina Nurmesniemi 2p
3. Johanna Vikman S
4. Nina Huovinen 3v
5. Noora Ruuskanen 3p
6. Paula Pesola 3k
7. Marjo Auvinen L
8. Jonna Satosaari 2k
9. Henna Hämäläinen 2v
10. Sini Siekkinen
11. Heidi Lindberg
12. Viivi Nykänen

Valon naiset lähtevät ilolla ja nauttien pelaamaan.
Valo aloitti vahvasti ensimmäisen vuoroparin sisällä, ja Valon juoksutilin avasi Kaarina Nurmesniemi upealla lyönnillä ja juoksun toi kärki Tiina Rinne. Varkauden ulkokentän avustuksella Valon Heidi Lindberg toi Valon 2-0 johtoon. Ulkokentällä molemmat joukkueet esittivät varmoja suorituksia, ja erityisesti Valon etukentällä häärinyt ja kakkospalkinnolla palkittu Tiina Rinne torjui Varkauden lyöntejä. Valo tuli kolmanteen vuoropariin haluten lisää juoksuja ja oli valmiina haastamaan Varkauden ulkokentän. Pelinjohtaja Laura Nuutisen merkeillä ja vakuuttavia sijoituslyöntejä esittänyt, Marjo Auvinen löi Johanna Vikmanin kotiin, näillä sävelillä jatkettiin. Kaarina Nurmesniemi astui lyöjänpaikalle ja taidokas lyönti oli vain liikaa Varkaudelle. Kaarina löi pallon maisemiin, jonka saattelemana kotiin juoksivat Tiina Rinne ja tämän kesän ensimmäisen juoksunsa tuonut Henna Hämäläinen. Tämä ei riittänyt Valolle, vaan Paula Pesonen laittoi pallon kenttään, ja kotiin juoksi Kaarina Nurmesniemi. Kolmannessa vuoroparissa Valo karkasi 6-0 johtoon. Valon naiset näyttävät kentällä, kuinka pesäpallon pelaaminen on hieno harrastus, jossa naatitaan joukkuepelaamisesta. Puurtilan Kisa-Poikien jokerina lyönyt Noora Pöllänen laittoi vielä ottelua jännäksi lyöden kaksi juoksua viimeisessä vuoroparissa, Varkauden takaa-ajo ei kuitenkaan riittänyt, vaan Valo vei ensimmäisen jakson 6-3.

Toisessa jaksossa Valo jatkoi vahvoja otteita niin ulkona, kuin sisälläkin. Valo säilytti hyvän pelihuumorin ja naatti pesäpallon pelaamisesta. Toisen jakson ensimmäisessä ja toisessa vuoroparissa Valo teki tilanteeksi 4-0 ja tässä tilanteessa mentiin aina viimeiseen vuoropariin asti. Valon ulkopeli oli vakuuttavaa ja Puurtilan Kisa-Poikien kovatkaan lyönnit eivät riittäneet. Toinen jakso päättyi Valon naisten voittoon 4-1. Valon naiset tulivat, pelasivat, nauttivat ja voittivat.

 

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo