Valon naisilla tiukkaa taistelua kakkossijasta

5.8.2017

Valon naisilla on runkosarjaa jäljellä vielä viiden ottelun verran, joista seuraava on jo huomenna sunnuntaina Yrttisuolla klo. 13.00. Vastustajaksi saapuu Joensuun Maila, jonka kanssa käydään taistelua runkosarjan kakkossijasta.

Tällä hetkellä Valon kannalta tilanne näyttää aika hyvältä, sillä JoMa on pelannut kolme ottelua enemmän ja on tällä hetkellä toisena 12 pisteellä. Valo on sarjassa kolmantena ja pisteitä on kertynyt 10. JoMalla on siis sunnuntain jälkeen enää yksi ottelu jäljellä, kun taas Valolla on kaikki avaimet omissa käsissään.

Tulehan sinäkin huomenna sunnuntaina Yrttisuolle klo. 13.00 kannustamaan Valon naiset voittoon! Otteluun vapaa pääsy!

Ja täältä löydät vielä pelattujen otteluiden tulokset ja sarjataulukon
http://ftp.pesis.fi/nmk17it.txt

Mikäli Valo on runkosarjan jälkeen sijalla kaksi, jatketaan seuraavalla tavalla:

Runkosarjan jälkeen 1. ja 2. pelaavat noususta suomensarjaan. Nousuun vaaditaan kaksi voittoa. Alustavat nousukarsinnan pelipäivät: la. 26.8, su. 27.8, la 2.9 (tarvittaessa) ja su 3.9 (varapäivä). Nousukarsintaotteluiden lopulliset pelipäivät varmistetaan joukkueiden kesken heti runkosarjan päätyttyä. Kotiedun nousukarsintoihin saa joukkue runkosarjan voittaja.
HUOM! Nousukarsintaottelua ei tarvitse pelata, mutta tästä tulee ilmoittaa välittömästi runkosarjan päätyttyä itäisen alueen aluetoimistolle.

 

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo