Valon naisten peliin valmistava reeni

4.8.2017

Samaan aikaan, kun Valon miehet (vahvistettuna Mannilla) pelasivat Yrttisuolla Kiteen Palloa vastaan, Valon naiset reenasivat Hippoksella tulevaa sunnuntain peliä varten! Peliin valmistavaan reeniin saatiin onneksi apuja reenareista että myös Lohen vonkaleesta!reenit4.8

Pelinjohtaja Laura Nuutinenkin oli jälleen heiluttelemassa laikkoja Norjan reissun jälkeen, joten pikku hiljaa ollaan normaalissa kiinni. Mikä nyt sitten on meidän normaalia, kun yllätyksiä löytyy hihasta vaikka muille jakaa!

Vivve
Reeneissä käytiin tilannereeniä oikein kunnolla ja meininki oli taas aevan mahtavaa! Vaikka sade vaan yltyi, niin ei se meitä tyttöjä haitannu, kun seura oli mitä mahtavin! Tällä kertaa opeteltiin mm. mitä eroa on ”lähti” ja ”meni” -huudoilla.

 

Reenien päätteeksi palkittiin myös päivän tsemppari, joka oli tällä kertaa ansaitusti yksi reenareistamme, Viivi Laitinen (kuvassa). Vaikka vähän nivunen Vivveä vaivasi, silti hän taisteli tilannereenissä etenijänä tilanteesta toiseen! Nöyrää duunia, pakko arvostaa!

 

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo