Otteluennakkoa Valon naisten Varkaus-reissulle

21.7.2017

Valon naiset matkaavat aikaisin lauantaiaamusta kohti Varkautta, jossa ensimmäisenä klo. 10.30 vastaan asettuu Joensuun Maila ja lähes heti perään klo. 12.30 pelataan ottelu Puurtilan Kisa-Poikia vastaan heidän kotikentällään. Asetelmat ensimmäiseen otteluun ovat äärimmäisen jännittävät, sillä Valo on kohdannut JoMan jo kaksi kertaa tällä kaudella ja voitot ovat 1-1. Ensimmäinen ottelu Jyväskylässä päättyi Valon voittoon 2-0 (5-4, 6-1), kun taas Joensuussa Valo koki vierastappion 2-0 (6-0, 12-8). Varkauden kanssa Valo on kohdannut vasta kerran ja se ottelu kääntyi Yrttisuolla pelatussa ottelussa Valon hyväksi 2-0 (4-3, 10-5). Luvassa on siis tiukkaa vääntöä ja vauhdikasta meininkiä.

Jos joku on varmaa, niin se, että kokoonpanossa nähdään jälleen muutoksia! Valo haluaa olla yllätyksellinen joukkue ja sitä se myös tälläkin kertaa on. Lukkarin tontille astelee jälleen uusi kasvo, jolla kuitenkin kokemusta kyseiseltä tontilta löytyy. Taitaa muuten olla kuuteen peliin neljäs eri lukkari, aikamoista hei! Ei ihan joka joukkueesta niin montaa lukkarikokelasta taida löytyä! Ja itseasiassa Valosta kyllä löytyisi vielä muutama muukin, joka haluisi astella syöttölautasen ääreen, mutta valitettavasti näissä tapauksissa on enemmän intoa kuin taitoa. Ehkä sitten, joskus!

Pelinjohtaksi saimme jo viime pelistä (sekä myös viime kaudelta) tutun Riden, joten sen osaltakin homma on hanskassa. Ulkokentällä nähdään myös eri paikoilla pelaavia pelaajia, mutta ehkemme lähde niitä liikaa vielä paljastamaan.

Jännittävää on nähdä, onnistuuko kapteeni -eienäävanhinkokoonpanossaoleva- SiekkisSiwa jatkamaan voittoputkeaan hutunkeiton osalta? Ensimmäiset neljä peliä meni vähän vihkoon, mutta sieltä se voitto vihdoin tuli. Perjantain peliin valmistavassa reenissä oli mukana myös paparazzi, joten olisikohan vastustajat ujuttaneet kätyrin Yrttisuolle? Sofi yritti tiedustella kuvaajalta kukamitämissä, mutta valitettavasti kuvaajan kanssa ei yhteistä kieltä löytynyt. Kuvia hän otti, paljon. Voitte laittaa viestiä, jos näette meidän kuvia jossain uusissa yhteyksissä.

Mutta näillä mennään eikä meinata! Kentällä tullaan näkemään varmasti ennennäkemättömiä juttuja, iloista ilmettä ja pajon tuuletuksia! Jos satut siis olemaan Varkauden suunnilla, niin tuuhan kahtomaan!

 

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo