Valon naiset nappasivat sarjakärjeltä pisteen!

20.7.2017

Valo – SiiPe 1-2 (2-9, 4-1, 0-1)

Valon naisilla oli alunperin tiedossa tuplapeliviikonloppu, josta kuitenkin sunnuntain peli Varkautta vastaan jouduttiin siirtämään vastustajan vähäisen pelaajamäärän vuoksi. Näin ollen joukkueella oli siis akut ladattu haastamaan sarjakärki lauantain 15.7 ottelussa. Ensimmäinen jakso kuitenkin vaikutti siltä, että vähän oltiin unessa ja vastustajan rutiini tekemiseen oli kovalla tasolla. Siilinjärvi veikin ensimmäisen jakson selvästi lukemin 2-9.

Valo ei kuitenkaan koskaan sammu ja toiseen jaksoon lähdettiin tekemään parhaamme ja nauttimaan pesäpallosta. Luvassa oli tuuletuksia ja iloista peliä. Ja niitähän muuten saatiin! Valon gissat tuulettivat onnistumisiaan ja näyttivät, että pesäpallo on kivaa ja yhdessä meillä on hauskaa! Hyvien suoritusten ja hyvän fiiliksen saattelemana Valo vei toisen jakson nimiinsä 4-1. Valo aloitti supervuoroparin sisältä jääden ilman juoksuja, joten Siipelle riitti yksikin pinna pelin voittoon. Ja niin SiiPe sen myös sai ja ottelu päättyi SiiPen voittoon 1-2.

Tämä ottelu oli kuitenkin huikea osoitus siitä, että hieman huonommastakin alusta huolimatta voidaan parantaa peliä huomattavasti ja haastaa jopa sarjakärkikin! Huomionarvoista on myös se, ettei kukaan muu joukkue ollut vielä tänä kautena onnistunut saamaan SiiPeltä pistettäkään. Näin ollen Valo sai olla ensimmäinen joukkue, joka vei yhden pinnan sarjakärjeltä! Hyvä me!

Valon parhaina palkittiin tässä ottelussa lukkarina toiminut Ninni, joka rohkeasti asteli syöttölautasen ääreen, vaikka viime kerrasta olikin saattanut kulua jopa 15 vuotta, ellei jopa enemmänkin. Toinen palkinto meni Anne Ala-Luomalle, joka oli erittäin hyvä mailan varressa ja pelasi myös varmaa ulkopeliä. Kehuja täytyy ehdottomasti antaa myös pelinjohtajakaksikolle, Ridelle ja Aissulle, jotka taas pelastivat meidät! Virallisen pelinjohtajamme Lurun ollessa Norjassa on pelinjohto-kysymys ollut avoimena. Onneksi kuitenkin läheltä löytyy ihmisiä, jotka ei jätä Valoa pulaan! Kiitos te kaikki!

Seuraavan kerran Valon gissat ovat vauhdissa Yrttisuolla sunnuntaina 6.8 klo. 13.00, kun Valon vieraaksi saapuu Joensuun Maila.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo