Valon naisille Joensuun reissulla pisteitä nolla, mutta kokemuksia sata!

15.7.2017

JoMa – Valo 2-0 (6-0, 12-8) rilloo

Valon naiset matkasivat Joensuuhun sunnuntaiksi 9.7 ja osa pelaajista lähti reissun päälle jo lauantain puolella. Reissuun lähdettiin 10 pelaajan ja yhden mailamiehen voimin, joten myös tänäkin vuonna Joensuun pelille kaivattiin pelinjohtajaa. Valon pelasti jälleen, jo toista vuotta peräkkäin ihana Lippe. Lippe on persoona, jonka rakkaus lajia kohtaan näkyy ja kuuluu. Lippe lähtee jokaiseen peliin ilon kautta ja tsemppaavalla asenteella. Toista Lippeä on turha hakea, nimittäin sellaista ei löydä.

Joensuun reissusta ei valitettavasti pisteitä mukaan saatu, mutta sitäkin enemmän saatiin uusia kokemuksia ja päästiin pelaamaan myös kuuluisalla Mehtimäen kentälllä. Lisäksi SiekkisSiwa sai tytöiltä julkaisukelvottoman uuden lempinimen, ollessaan kokoonpanon vanhin pelaaja! On meillä kyllä erikoisen mahtava joukkue, Siwa kiittää!

Ottelussa itsessään oli kuitenkin myös paljon hyviä juttuja, vaikka ensimmäinen jakso meni aika unessa. Toisella jaksolla Tiina Ranne pamautti takaa läpi ja toi Valon mukaan peliin! Tiina palkittiinkin ansaitusti ykköspalkinnolla. Läpi ottelun oli hyvä pelikeli ja JoMa oli tänään parempi lähes jokaisella osa-alueella.lippe

Kakkospalkinnon pokkasi säbäkentiltäkin tuttu Viivi Nykänen, joka muuten toi elämänsä ensimmäisen juoksun! Viivi myös meni kentälle hyvällä prosentilla ja hoiti muutenkin oman ruutunsa hienosti. Valossa debytoi jälleen uusi pelaaja, Marjo Auvinen, joka omaa kokemusta Hyvinkään Tahkon puolelta. Muutama välivuosi oli vierähtänyt, mutta voinee sanoa Marjon debyytin olleen aivan mahtava!jomakenttä

Vastustaja oli tässä pelissä selvästi parempi, mutta Valo taisteli eikä missään vaiheessa antanut periksi. Tästä reissusta käteen jäi kuitenkin paljon enemmän kuin nolla pistettä, sillä pesisyhteisö on vaan jotain sellaista, mitä ei voi sanoin kuvailla.

Kiitos Lippe, jokainen joka sinuun on tutustunut, muistaa sinut aina. Tuollaista heittäytymistä ja rakkautta tämä laji tarvitsee.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo