Valon miehet kotitappioon Koplaa vastaan sunnuntaina 11.6

11.6.2017

Valo – Kouvolan Pallonlyöjät 0-2 (3-8, 4-5)

Valon miehet lähtivät kotipeliin vajamiehityksellä, kun pelipaidan ylleen pukivat yhdeksän pelaajaa. Ennen peliä nähtiin jo ensimmäinen yllätys, kun Valon pelinjohtaja Juha Karppanen laittoi piikkarit jalkaan ja pelipuvun päälle ja pelasi ulkokentälle 3-vahdin roolissa. Juha hoitikin tonttinsa mallikkaasti ja kauhoikin pari tappoheittoa kiinni, joista vastustajan etenijä saatiin poltettua 3-pesälle.

Ensimmäisen jakson lukemat 3-8 tuli lähinnä parin läpilyönnin ansiosta, mutta muutoin Valon ulkokenttä piti eikä Kopla saanut ilmasia juoksuja. Valon miesten lautasen äärellä hääri Mikko Huuska, joka ei päästänyt vastustajia helpolla. Lisäksi oli ilo nähdä etukentälle Atte Vatanen, joka napsikin palloja kiinni varmoilla otteillaan.

Toinen jakso olikin lukemien valossa äärimmäisen tiukka, mutta Kopla oli astetta parempi. Valolla oli kuitenkin useita onnistujia, Tony Rukko onnistui mailan varressa (yksi lyöty, kärkilyönnit 5/6) ja myös Mikko Koskisella napsui hyvin ja hän löikin yhden ja toi yhden.

Valon palkitut olivat tänään 2-palkinnon saanut Atte Vatanen, joka pelasi loistavaa etukenttäpeliä ja onnistui myös mailan varressa useaan otteeseen. Ykköspalkinnon Valolta pokkasi Aleksi Havulehto, joka oli ulkokentällä oikeassa paikassa oikeaan aikaan sekä hoiti myös vaihtotilanteet hyvällä prosentilla (kärkilyönnit 6/7)

Seuraavan kerran Valon miehet nähdään Yrttisuolla vasta heinäkuun puolella, kun lauantaina 8.7 klo. 13.00 vieraaksi saapuu Lahden Maila-Veikot.

Ottelun tilastot löydät täältä.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo