Aikuinen-lapsi pallokerho aloittaa jälleen 15.9 klo 15-16 Tikan koululla

26.8.2019

Jyväskylän Valo järjestää jälleen tänä vuonna pallokerhon, joka on suunnattu 2-6 -vuotialle lapsille ja lasten mukana tuleville aikuisille. Kerhossa pelaillaan pääasiassa salibandya, mutta muutkin pallopelit tulevat tutuksi. Viime vuonna muita lajeja olivat mm. koripallo, lacrosse, jalkapallo, pesäpallo sekä eri polttopallopelit. Lisäksi leikitään ja temppuillaan joka kerta.

Kerhossa on hyvä oppia erilaisia palloilupelejä yhdessä aikuisen kanssa ja näin pääsee samalla viettämään yhteistä aikaa iloisissa merkeissä. Mukaan tarvitsee sisäpelikengät/tossut (jos sellaiset löytyvät) ja salibandymailan (jos sellainen löytyy).

Kerhon hinta on 30 e/lukukausi. Sisarusalennusta voi kysyä. Kerho järjestetään Tikan koululla klo 15.00-16.00 alkaen 15.9. Kerho on lomalla koulun lomakausien aikaan. Kerho jää kesätauolle 26.4.2020.

Lisätietoja: jyvaskylanvalo@gmail.com

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo