Pesisgissat aloittivat kautensa kotiottelulla Viinijärven Urheilijoita vastaan

21.5.2018

Jyväskylän Valo – Viinijärven Urheilijat 0-2 (5-6, 1-7)
Su 20.5.2018

Aloituskokoonpano:
1. Sanni Kantanen 2P
2. Heidi Lindberg S
3. Johanna Vikman 1V
4. Essi Kalajanniska 3K
5. Nina Huovinen 3
6. Siiri Kantanen L
7. Iiris Rautio 3P
8. Anne Ala-Luoma 2K
9. Viivi Nykänen 2V
10. Emmi Ahola
11. Veera Koivulahti
12. Helena Kangasmäki
Pelinjohtaja Laura Nuutinen

Kauden ensimmäisestä pelistä ei Valon naisille pisteitä herunut, vaikka molemmat jaksot olivat suhteellisen tasaisia, etenkin ensimmäinen jakso harvinaisen tiukka: tilanne oli parin vuoroparin ajan tasan, kunnes Viinijärvi ratkaisi hienolla lyönnillä kakkosjatkeelle.

Valo pääsi aloittamaan ensimmäisen vuoroparin sisältä, ja alku näyttikin todella lupaavalta, mutta heti alkuun ei hirveästä juoksuja nähty. Tilanteita kyllä saatiin rakennettua, ja sekä etenijöiltä että lyöjiltä tuli hienoja suorituksia.

Ulkopelikin oli tasaisen hyvää koko pelin ajan muutamia harhaheittoja lukuun ottamatta, mutta Viinijärvi löysi monta todella hyvää lyöntipaikkaa, joilla juoksut olivat todellakin ansaittuja. Paria vastustajan lyöntivuoroa pääsi venymään, mutta muuten peli oli jatkuvasti hyvin tasaista. Pää pystyyn, pelattiin hyvin, kuten pelinjohtaja Lurukin totesi pelin jälkeen.

Molempien joukkueiden parhaat pelaajat palkittiin Ruthin leipomon tuotteilla, Valolta nämä nappasi yksinoikeutetusti Iiris Rautio, joka loisti ulkokentällä ja löi useita juoksuja, sekä Valon ainoan kunnarin! Neste K Savelan Subway palkitsi kotijoukkueen nälkäisimmän pelaajan, joka oli tällä kertaa Heidi Lindberg, joka pääsi monta kertaa polttamaan etukentällä ja eteni menestyksekkäästi. Palkintoraadissa oli tällä kertaa seuramme puheenjohtaja Jukka Hämäläinen.

Kiitoksia yleisölle ja vastustajalle, kausi on nyt saatu hyvin käyntiin. Tästä on hyvä jatkaa kuvioiden hiomista ja harjoittelua.

Copyright © 2016 Jyväskylän Valo